2777
2789
عنوان

همسرم دیابت داره دستو پاش خیلی سر میشه کسی علتشو میدونه

| مشاهده متن کامل بحث + 103 بازدید | 23 پست
خوب قندش احتمالا رفته بالا کنترل نکرده نوروپاتی شدن ببرید متخصص مغز و اعصاب البته برای این بیحسی و س ...

خب وقتی سر میشه فندشو میگیرم بعضی وقتا قندش بالا نیست رو ۱۲۰ ۱۳۰ هست

مگه قرارنبودبزرگ شدیم پخته شیم! چراسوختیم!
ببین شاید بهش نمیسازه من بخاطر کیست ی مدت باید قرص میخوردم دکتر گفت متفورمین بهت نمیسازه خارجیش را ب ...

اره منم میگم فعلا یه قرص دیگه بهش بدم تا بره دکتر.حالت بد میشد ینی چجور میشدی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دکتر چندماه پیش رفت که فهمید دیابت داره بهش متفورمین داد ولی خب باید باز میرفت فرصت نکرد بره حالا می ...

الان میتونید قندشو با دستگاههای قند چک کنید

برنج نون سیب زمینی ماکارونی قند مصنوعی آب میوه، فعلا اینجور چیزارو نخوره 

الان میتونید قندشو با دستگاههای قند چک کنیدبرنج نون سیب زمینی ماکارونی قند مصنوعی آب میوه، فعلا اینج ...

سرکاره الان

اره منم میگم فعلا یه قرص دیگه بهش بدم تا بره دکتر.حالت بد میشد ینی چجور میشدی

یادم نیست دقیق روسرفه می افتادم یا دلپیچه میگرفتم

دقیق یادم نمیاد حرف سه چهار سال پیشه برای هفت هشت ماه خوردم

خب وقتی سر میشه فندشو میگیرم بعضی وقتا قندش بالا نیست رو ۱۲۰ ۱۳۰ هست

اگر نوروپاتی باشع که البته بعیده برا ایشون اون اسیب دیگه رسیده حالا شاید از استرس و فکر و خیللش باشه شاید کمبود ویتامینی چیزی باشع 

درد رو نمیدونم الان سرکاره زنگ زد گعت اصلا حالم خوب نیست. متفاوته قندش ولی خیلی وقتا که دستوپاش سره ...

نه همین متفورمین کافیه عزیزم .گلم بنظرم بی حسیش ربطی به قندش نداره قلبش درد نمیکنه  اونو چک کنید؟

نه همین متفورمین کافیه عزیزم .گلم بنظرم بی حسیش ربطی به قندش نداره قلبش درد نمیکنه اونو چک کنید؟

چرا قلبش درد میکنه ینی ممکنه سری دستاش به قلب درد دربط داشته باشه؟