2777
2789
عنوان

خیلی پشیمونم از دختری که بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 861 بازدید | 69 پست
عزیزم این که تو آدم خوبی بودی و هستی و سبک زندگی سالمی داری خیلی خوبه هم برای خودت هم برای خانوادت ه ...

دلم خیلی شکست لحظه ای که عکسشو تو بغل دختره دیدم دختره آویزونش بود بوسش میکرد یادم نمیره

خدا بزرگه ماهو میده به شب من❤ تو برو بچسب به بنده ی خدا من وصل خدا میشم 

دلم خیلی شکست لحظه ای که عکسشو تو بغل دختره دیدم دختره آویزونش بود بوسش میکرد یادم نمیره

میفهمم که چقدر سخته.

میفهمم چقدر دلت شکسته چقدر غم بزرگی داری.

تنها راه حلش اینه که به خودت زمان بدی.

زمان همه چیزو ساده تر می کنه.

به مرور متوجه میشی که این اتفاق به نفعت بوده.

فعلا کسی رو تو زندگیت راه نده حداقل برای چند ماه تا بتونی یکم خودتو پیدا کنی و حال روحیت بهتر بشه.

به محض اینکه مردی لایق و خوب مثل خودت دقیقا اومد تو زندگیت به خاطر خیانت پارتنر سابقت ازش تشکر می کنی چون اگر اون ضربه رو بهت نمی زد آگاه نمی شدی و اون فرد لایق به زندگیت راه پیدا نمی کرد‌.

امیدوارم هر چه زودتر لبخند بیاد رو لبات قشنگم❤️✨️

باور کن میگذره فقط یکم باید صبور باشی همین❤️🌱

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میفهمم که چقدر سخته.میفهمم چقدر دلت شکسته چقدر غم بزرگی داری.تنها راه حلش اینه که به خودت زمان بدی.ز ...

ازت ممنونم برام لطفا دعا کن

تو چی شد؟

دقیقا همینجوری یه شبه ولم کرد رفت سراغ دخترای دورشو مهمونی 

گهگاهی دوماهی یکماای یه بار یه تکست میده هنوزم دوسش دارم ولی نمیخوادتم سپردم خدا ارومم کنه

برام دعا کنید یه پسرخوب و سالم بیاد تو زندگیم 🤍�
دقیقا همینجوری یه شبه ولم کرد رفت سراغ دخترای دورشو مهمونی گهگاهی دوماهی یکماای یه بار یه تکست میده ...

اون همون پیامم بهم نمیده دیگه

توقعتو ببر بالا ما لیاقت گل و کادو داریم نه حسرت یه پیام خوردن و ندادن

تو ۵ سال کلا ۲ تا گل و چند تا کادو بچگانا ازش گرفتم