2777
2789
عنوان

خیلی پشیمونم از دختری که بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 861 بازدید | 69 پست
۵ سال باهاش بودم اینجوری نبود یهو اینجوری شد

۵ سال باش بودی یعنی تجربه کسب نکرده بودی تو ۵ سال؟

💔💔💔💔😐😐😐👩‍🦯👩‍🦯

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯

همینه منم پشیمونم با این تفاوت ک من ازدواج کردم حامله شدم بعد فهمیدم دنبال هرچی زشت و سن بالا و شوگر مامی و زنای مطلقه ک نقص عضو دارنه و حتی تمایل ب همجنس داره کاش منم ۷ خط بودم و الان نمیسوختم

خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این گداها اخرش یا خیانت میکنن یا ادعای گوزشون میادولش ، جهنم ک رفت..رفت پی لیاقتشپسره ی ابله

وضع مالیش متوسطه ولی برای من مهم نبود 

من میگفتم هر چیم من دارم باهم استفاده میکنیم

خدا بزرگه ماهو میده به شب من❤ تو برو بچسب به بنده ی خدا من وصل خدا میشم 

من هم دختری مثل تو بودم هم ی دختر مثل اون دختری ک بهت باهاش خیانت کردن برات بگم ک خیانت کردن یا نکردن ربطی ب تو ندارع مربوط میشه ب ذات خود مرد و اینکه چون تو داخل زندگیش تکراری شدی برای تنوع رفته سمت اون شک نکن برمیگرده چون همین الآنم ذهنش درگیر مقایسه با توعه اینکه برمیگرده شک نکن اما ری اکت تو مهمه جا اینکه برداری غر بزنی بگی با من این کارو کردی اون کارو کردی باهاش سرد حرف بزن جوری ک انگار هیچی نشده ولی دیگه ب زندگیتم راهش نده تملم

• کاربری دست سه نفره ( علت تفاوت موضوع تاپیک ها ) 

وضع مالیش متوسطه ولی برای من مهم نبود من میگفتم هر چیم من دارم باهم استفاده میکنیم

پروش کردی دیگه

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯

عزیزم این که تو آدم خوبی بودی و هستی و سبک زندگی سالمی داری خیلی خوبه هم برای خودت هم برای خانوادت هم برای جامعه ولی قرار نیست بابتش سر کسی منت بذاری یا اینکه تهدید کنی که از این به بعد یه آدم دیگه میشی و... چون این خوب بودن و سالم زندگی کردن تو در اولین مرحله به نفع خودته. یک شکست نباید باعث بشه که بخوای سبک زندگیت رو تغییر بدی. و به زودی متوجه خواهی شد که اون اتفاقی که تو تجربه کردی اصلا شکست نبوده بلکه یک نجات بزرگ بوده که بتونی متوجه ذات خیانتکار طرف مقابلت بشی.

من پیشنهادم اینه که اگر قراره بابت خوب بودن سر کسی منت بذاری برو و همرنگ جماعت شو ولی تبعات این انتخابت دیگه پای خودته.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

۵ سال باش بودی یعنی تجربه کسب نکرده بودی تو ۵ سال؟💔💔💔💔😐😐😐👩‍🦯👩‍🦯

اینجوری نبود

همینه منم پشیمونم با این تفاوت ک من ازدواج کردم حامله شدم بعد فهمیدم دنبال هرچی زشت و سن بالا و شوگر ...

خدا لعنتشون کنه

حتما بخاطرش خواستگاراتو هم پروندی؟آخه دختر خوب ۵ سال میمونن پای یکی؟؟یکی دوسال بس بود دیگهمگه قرار ا ...

خواستگاری کرد ازم منتظر بودم به خودش بیاد و خودشو جمع کنه که یهو این دسته گل رو به آب داد

من هم دختری مثل تو بودم هم ی دختر مثل اون دختری ک بهت باهاش خیانت کردن برات بگم ک خیانت کردن یا نکرد ...

همه چیو عوض کردم برنمیگرده اونو میگیره چون شبیه خودشه