2777
2789
عنوان

بارداری خارج رحمی یا چی

74 بازدید | 19 پست

سلام خانوما من یک سال و نیمه ازدواج کردم پریودام بعد ازدواجم خیلی نامنظم بود همش عقب مینداختم و نمیشدم و حتی قرص خوردم برای پریود شدن

ولی الان از تابستون ب اینور اوکی شده بودم و سر تایم میشدم بدون قرص و هیچی

این ماه ۷ روزه عقب انداختم بیبی چک زدم بعد ۵ روز هاله انداخت ولی کمرنگ بود

دو روز زمان دادم که ببینم پریود میشم یا نه ولی خب لکه بینی داشتم و نشدم از دیروزم قطع شده

امروز رفتم ازمایش بتا دادم هنوز اماده نشده

ولی ی کمر درد خیلییییییی بدی گرفتم از صبح نمیتونم راحت بشینم پاشم

ممکنه مشکلی باشه؟ خارج رحمی باشه؟

اگر خارج رحم باشه باید چیکار کرد 🥺

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شما هنوز تست بتات جوابش نیومده ک ببینی بارداری یا نه نگران خارج رحمی بودنش هستی😐شاید بخاطر عفونته ا ...

من کلا ادم همیشه نگرانی هستم بلاخره ادمیزاده میترسه

عفونت ی روز از خواب پا بشی کمردرد میاره؟ 🤨

چون ی تاپیک خوندم گفته بود کمردرد داشتم رفتم عمل کردم چون خارج رحمی بود 😅 من خیلی اچمزم تو این زمین ...

این همه گفتن کمر درد داشتیم باردار بودیمو ندیدی یه راست چسبیدی به این ؟ برو دختر برو خجالت بکشششششششششش

این همه گفتن کمر درد داشتیم باردار بودیمو ندیدی یه راست چسبیدی به این ؟ برو دختر برو خجالت بکششششششش ...

😅😅😅🤣🤣 نه والا اخه خیلی وقته دور و اطرافم زن حامله ندیدم بعد راستش رو بخوای اصلااااا تو این وادیا نبودم که بخوام برم سرچ کنم ببینم بخونم بعد ی چیز دیگه عزیزم الان من تستم مثبت شد باید اولین قدم چیکار کنم؟ دکتر خوب پیدا کنم؟ بعضیا دیدم بهداشت میرن اونجا برم؟

من کلا ادم همیشه نگرانی هستم بلاخره ادمیزاده میترسهعفونت ی روز از خواب پا بشی کمردرد میاره؟ 🤨

آدمیزاد الکی نمیترسه آدم ناآگاه میترسه بارداری خارج از رحمی هم با معاینه و سونو مشخص میشه الکی واسه خودتون نسخه نپیچین

خب ممکنه رگ ب رگ شده باشه ممکنه بخاطر تغییرات هورمونی پریود باشه یا هزارتا دلیل دیگه چ ربطی داره

😅😅😅🤣🤣 نه والا اخه خیلی وقته دور و اطرافم زن حامله ندیدم بعد راستش رو بخوای اصلااااا تو این وادی ...

ای جان مبارک باشه اولین اقدام اینه که دنبال منفی و اینا نری بعدم انتخاب متخصص زنان و پیگیری های بعدی

😅😅😅🤣🤣 نه والا اخه خیلی وقته دور و اطرافم زن حامله ندیدم بعد راستش رو بخوای اصلااااا تو این وادی ...

اکه مثبت شد برو یه دکتر زنان، نمیخواد خیلی سخت بگیری اولش

فعلا یه دکتر برو برات سونو و آزمایش اگه لازم باشه مینویسه و شاید دارو نیاز باشه مصرف کنی بهت دارو بده

سر فرصت بشین دکتر خوب پیدا کن برای زایمان و دگ بقیه مراحل و پیش همون برو

البته من بچه ندارم ولی اینا کارهاییه که اگه باردار شم خودم میخوام انجام بدم😅