2777
2789
عنوان

بارداری خارج رحمی یا چی

| مشاهده متن کامل بحث + 77 بازدید | 20 پست
آدمیزاد الکی نمیترسه آدم ناآگاه میترسه بارداری خارج از رحمی هم با معاینه و سونو مشخص میشه الکی واسه ...

باشه عزیزم چرا میزنی ببخشید ک اگاهی راجع ب این موضوع ندارم بار اولمه و از خانوادم کیلومترها دورم و مادرشوهرمم میخواد سر ب تنم نباشه پس هیشکیو ندارم ک ازش بپرسم توی اینترنتم هزارتا تجربه مختلف هست

ای جان مبارک باشه اولین اقدام اینه که دنبال منفی و اینا نری بعدم انتخاب متخصص زنان و پیگیری های بعدی

فدات بشم یاسی جون اره انشالله تا ببینم جواب تست چی میشه همیشه دو ساعته میومد امروز الان ۶ ساعته هنوز نذاشتن روی سایت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اکه مثبت شد برو یه دکتر زنان، نمیخواد خیلی سخت بگیری اولشفعلا یه دکتر برو برات سونو و آزمایش اگه لاز ...

الهی انشالله اگر میخوای خدا بهت ی کوچولوی نازنازی بده راستش اصلا برنامه ریزی شده نبود و خب منم اصلا سر در نمیارم ازین چیزا اره حتما این کارارو میکنم دستت درد نکنه فاطمه جون مرسی برای راهنماییت

الهی انشالله اگر میخوای خدا بهت ی کوچولوی نازنازی بده راستش اصلا برنامه ریزی شده نبود و خب منم اصلا ...

قربونت عزیزم 

امیدوارم یه بارداری سالم داشته باشی

اگه قبلش برنامه ریزی نشده پس حتما برو دکتر 

احتمالا باید ویتامین دی و فولیک اسید بخوری