2777
2789

بچه ها  هیچ صنمی نداریم فقد ب خاطر اینکه پسر خالمه 

زمان مجردی هام انگار منو میخواست   هنوز مجرده 

وقتی من متهل بودم  و دعوا درگیری بین همسرم بود 

خالم فهمیدع بود و گفته بود ک حیف این دختر و این ک هنوز پسرم چشمش دنبال دخترس یعنی من 

من اصلا انتظاری از  سبحان ندارم 

بچه ها قبلا  تولد هامو تبریک میگفت  یا پست هامو لایک جدیدا یکساله  نه لایک ن چیزی 

تازگیا دنا صفر خریده بود و گذاشته بود استوری من تبریک گفتم

امروز  ت لدم رو استوری کردم اصلا تبریک نگفت  

نمیدونم چی فکر کرده راجب خودش؟؟

چیزی بین ما نیس ولی  دختر خاله هستما نباید تبریک میگفت؟

متعد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت بخیررکن

دوس داشته نگه 

ن من ن پسر خالم بهم تبریک نمیگیم 

ناراحتی نداره

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دوس داشته نگه ن من ن پسر خالم بهم تبریک نمیگیم ناراحتی نداره

اصلا نارجت نیستم  چیزرمهمی نیس ارزش نداره   یهو بفکرم رسید چون الان استوری خودم دیدم    یهو دیدم پسر خالم بازدید زده 

متعد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت بخیررکن

از تایپیکات ی جوری برمیاد ک انگار خودشیفته ای یا مثلا خیلی مهمیوظیفش ک نیس دوس نداشته

گلم خود شیفته نیستم جانم چون همیشه تبریک میگفت  ـ الان استوری خودم مشاهده کردم دیدم پسر خالم  چک کرده   یهو ب ذهنم رسید