2777
2789

لطفا بدون بی احترامی جواب بدید📵

قضیه از این قراره که دیروز یکی از بچه ها مشروب و شراب آورده بود مدرسه😭😥 به بعضی از بچه ها داد اما من و دوستم نخوردیم . اونا گفتن به معلم نگین و ما هم نگفتیم. نمیدونم مدیر چجوری فهمیده . اونی که شراب و مشروب آورده بود امروز غایب بود . مدیر زنگ زد به مادرش و خواهرش 3 تایی اومدن. قبل از اینکه خانواده ی اون دختره بیا  مدیر گفت برید دنبال لیوان و بطری که شراب خوردند و منو دوستم رفتیم حیاط رو گشتیم و چند تکه پیدا کردیم ... مادرش هم برگشت گفت فقط بفهمم کی گفته خودشو آتیش میزنم و داغش رو دل مادرش میزارم و بعد گفت تو آموزش و پرورش شکایت میکنم😭😭😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اون چند تیکه که پیدا کردینو چیکارش کردین

عجب عفریته ای بوده مادزش

مدرسه مگه جای اینکاراس

نه امیدم چنان نجات‌بخش است و نه ناامیدی‌ام چنان مهلک؛من در میانه زجر می‌کشم و ادامه می‌‌یابم.🌱🌚

اخه مدرسه جای این چیزاست خدا بچه ها چرا اینجور شدن زمان ما حرف زدن از نامزد ممنوع بود اخراج میشدی الان مشروب میبرن مدرسه 

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

چقدر وقیح شدن این آدما بچش گوه میخوره مشروب میاره مدرسه شما اگه برین شکایت کنین کمترین کاری که میکنن ...

نمی‌فهمم از چی میترسه استارتر! خیلی غلط کرده همچین گوهی آورده مدرسه هم خودش کوفت کرده هم بقیه.

واقعا دیگه هیچی سر جاش نیس

دشمن افغانی ام🫡دشمنه ۸۹ درصدی!! ۱۰ درصد باقی اونایی هستن که واقعا قدر شناس ایرانیان و تلاش میکنن برگردن کشورشون💖 اون یه درصدم الکی زدم خاص باشه🤪