2777
2789
عنوان

خانوما دارم از استرسسسسسسس میمیرم😭😭 بدبخت شدم بیچاره شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1010 بازدید | 89 پست

مدرسه جای مش.روبه؟

مردم چقدر وقیح شدن هرکاری میخوای کنی تو حریم خودت انجام بده ولی واقعا مدرسه نه...

تو چرا میترسی؟ تو باید بری شکایت کنی بابت حضور همچین افرادی تو مدرسه

واقعا که

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا عزیزم من و دوستم تکه های لیوان شراب رو پیدا کردیم😭😭😭😭😔

بیخود کرده غلط کرده مادره جای خجالت بی حیا بازی در میاره.. عجب سلیطه آیه.. معلومه از چنین مادری باید چنین دختری تربیت بشه

من بودم چنان جای تربیت خالی مادرشو براش پر میکردم که حتی دیگه فکر مشروب رو از کله ش بپره چه برسه بیاره مدرسه 

مگه مدرسه جای این گوه خوریاس چه مادر عفریته ای داره که از خودش بدتره 

خدا جون شکرت 🥰⁦❤️⁩ حواستو بده به ماهت چراغای شهر ارزش ندارن  
اخه مدرسه جای این چیزاست خدا بچه ها چرا اینجور شدن زمان ما حرف زدن از نامزد ممنوع بود اخراج میشدی ال ...

اگه یادت باشه زمان ماهم یسری دختربودن بچه مینداختن تو توالت!

ب احتمال مادرش از اونا بوده ک الان کاردخترش براش عادیه

اگه یادت باشه زمان ماهم یسری دختربودن بچه مینداختن تو توالت!ب احتمال مادرش از اونا بوده ک الان کاردخ ...

من فکر میکردم اینا شایعه بود که اسم مدرسه رو خراب کنن

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

اولا که میخواسته بترسونه همین حرفشو هم برو به مامانت بگو و هم مدیر اونم فقط برای اینکه دلت قرص باشه وگرنه مدیر باید این بچه رو مجازات کنه تازه شما میتونید برید شجاع باش خودتو جمع و جور کن وقتی پای حق هست