2777
2789
عنوان

دنیا همینجوری نمیمونه مگه نه❓

85 بازدید | 12 پست

همه اطرافیانم ازدواج کردن 

حتی اکسم که با یه دختره خیانت کرد اونام ازدواج کردن

دوست صمیمیم ازدواج کرده و الان راز هامو که قبلا با هم درد دل میگردیم یا بحثی پیش میومد پیش همه گفته

میدونم ازدواج همه چی نیس 

ولی خب ینی میشه منم یه بخت خوب نصیبم بشه؟

از این تنهایی و بدبختی در بیام؟

مدام بخاطر اینکه مجردم مسخره میشم و اذیتم میکنن نمونش همین دوستم که فک میکنه ازدواج کرده دیگه از دنیا جدا شده 

ینی واقعا همینجوری نمیمونه؟

ممکنه منم خوشبخت بشم؟

هیچ چیز آرامِش را بَرایت نَخواهد آورد مَگر خودِتو...🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

غصه ازدواج و نخور عشق و حالت و تو مجردی بکن که دوروز دیگهرفتی خونه شوهر باز غصه مجردی کاری نکردی به دلت نمونه..هر موقع قسمتت باشه طرفت پیدا میشه ...بعضیا ازدواج میکنن انگار موجود فضایی شکار کردن خوشحالن 😉

چࢪا مث خودتون ࢪفتاࢪ میکنم بہتون بࢪ میخوࢪہ?¿:/
غصه ازدواج و نخور عشق و حالت و تو مجردی بکن که دوروز دیگهرفتی خونه شوهر باز غصه مجردی کاری نکردی به ...

یه جایی زندگی میکنم که همه حداقل ۱۵ تا ۲۰ سالگی ازدواج میکنن

متاسفانه عشق و حالم تعطیله 

باید بشینم تو خونه جارو بزنم

اوووو عزیزم کلی وقت داری اصلا نترسهمین استرس و افکار منفی باعث میشه ازدواج نکنی.بسپار ب خدا و رها کن

نگرانم اصلا قرار نباشه که ازدواج کنم 

از آینده خیلی میترسم

یه جایی زندگی میکنم که همه حداقل ۱۵ تا ۲۰ سالگی ازدواج میکننمتاسفانه عشق و حالم تعطیله باید بشینم تو ...

خوب منم تقریبا تو همچین محیطی زندگی میکردم که ۱۲سالگی عقد کردیم ..برا همین میگم عشق و حالت و بکن چیزی نمونه توی دلت که بری خونه شوهر عقده شو داشته باشی ..نگران شوهر هم نباش 🫡خدا بهترینش قسمتت کنه

چࢪا مث خودتون ࢪفتاࢪ میکنم بہتون بࢪ میخوࢪہ?¿:/