2777
2789

کسی که دوسش دارم مهندس کامپیوتر هست

گاهی وقتا پیاممو دیر جواب میده یا حتی خودش پیام میده دیگه تا چند ساعت غیب میشه

وقتی بهش میگم میگه داشتم لپ تاپ درست میکردم

از یه نفر  پرسیدم گفت آره همسر ما ساعت ۵ عصر کارش تموم میشه ولی لپتاپ میاره خونه و گاهی وقتا تا ۱۲ شب درگیرش هست

واقعا اینقدر این کار وقت گیر وسخته؟🤦🏻‍♀️

اطرافیان شماهم اینجورن؟

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

من خودم ترم آخر مهندسیشم 😂😂اما نرم افزار سخت افزار نیستم 

کسی سوالی درمورد فرزند خواندگی داره بپرسم ازم جواب میدم مجرد هستم اما بزرگترین آرزوم اینه ی روزی بتونم سرپرست بچه یا بچه هایی بشم که بدسرپرست هستن ❤️‍🩹

چه ربطی داره

همسر من برنامه نویسه و کارش کلا با سیستمه

اما همیشه بهم پیام میده و زنگ میزنه 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه ربطی دارههمسر من برنامه نویسه و کارش کلا با سیستمهاما همیشه بهم پیام میده و زنگ میزنه

میگه بیرون ک هستم گوشی  دستم نمیگیرم🥲

بله درسته، پسر من مهندس کامپیوتره و پیام ها و تماس ها رو دیر جواب میده. بچه‌هایی که ریاضی خوندند، کلّا تو روابط اجتماعی و احساسی زیاد قوی و پر جنب و جوش نیستند. بیشتر کارها رو از بعد از ظهر شروع می کنه البته زمانی که ایران بود چون اینترنت ما شب ها قوی تره. این رفتارها عادیه و نگران نباش 

فکرکنم نرم افزار کار میکنهواقعا وقت گیر هست؟

اوایل کارش هست ؟

کسی سوالی درمورد فرزند خواندگی داره بپرسم ازم جواب میدم مجرد هستم اما بزرگترین آرزوم اینه ی روزی بتونم سرپرست بچه یا بچه هایی بشم که بدسرپرست هستن ❤️‍🩹

بله درسته، پسر من مهندس کامپیوتره و پیام ها و تماس ها رو دیر جواب میده. بچه‌هایی که ریاضی خوندند، کل ...

آها درسته

دقیقا همینجوریه🤭

میگه بیرون ک هستم گوشی دستم نمیگیرم🥲

وا 

دنبال بهونس. مطمئنی متاهل نیس؟ 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

عزیزم چقد شبیه هم ان پسرا ..ببین منم بهم می‌گفت بیرون میرم گوشی دست نمی‌گیرم دزد میزنع و این حرفا ..منم می‌دیدم همون ساعت تو اینستا آنلاین حتی با پیج فیک ی تبلیغات می‌فرستادم می‌دیدم سریع سین می‌کنه ..

عزیزم چقد شبیه هم ان پسرا ..ببین منم بهم می‌گفت بیرون میرم گوشی دست نمی‌گیرم دزد میزنع و این حرفا .. ...

وای😑اینا دیگه کین

والا نمی‌فهمن که ی قلب عاشق و ی دختر وفادار منتظرشونه بلانسبت فک میکنن تو روابط دیک براشون ....که بر ...

حالا من دیشب بهش گفتم دلم برات تنگ شده 

دیگه میدونم میره پشت سرشم نگاه نمیکنه

ذات پسرا همینه😂🤦🏻‍♀️