2777
2789
من که شوهرم ۲سال زندانی بود نشنیدم اینو والا ‌...یعنی اینقد سست عنصر هستن مرد ها زنایی که برن توی یه ...

هست عزیزم.هر زوجی درخواست بدن،همچین چیزی براشون هست.

تازه اون نیرویی که مسئول رتق و فتق این امور هست و دستم میندازه همکاراش.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه فیلم بوداصلا اسمشو یادم نیستپریناز ایزدیار بودن و جواد عزتیجواد عزتی تو زندان بودبه داستان کاری ن ...

جواد عزتییی😂😂😂😂

از لندن تا تهران ✨🍻🗽🗿                                       https://daigo.ir/secret/6823770577

یه فیلم بوداصلا اسمشو یادم نیستپریناز ایزدیار بودن و جواد عزتیجواد عزتی تو زندان بودبه داستان کاری ن ...

فیلم ملاقات خصوصی پریناز و هوتن شکیبا بودن

اون ک شما میگی فکرکنم مغز استخوان بود

😂😂😂😂

والا دیگه برای پول غذا و دوا درمان زندانی هاش از زندانیا کار میکشن حالا فکر کن بیاد از جیب خودش پول بده زن جور کنه براشون 😂😂

درد و دل هاتو به سنگ بگو اما به شوهرت و نی نی سایتی ها نه😬😬کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

ملاقات شرعی دیگه...اونم نباشه مردا هم دیگه رو می درن تو زندان همچین موجوداتی هستن😂

همین جوریشم همینه

چون کسایی که میرن زندان نصف بیشترشون مجردن

نصف دیگه متاهل هم که زناشون دیگه تو صورتشون نگاه نمیکنن برای همین خودشونو روهم تخلیه میکنن

شوهرم از دوران سربازیش یه چیزایی تعریف میکنه حالم بد میشه

حالا فکر کن فضای زندان هزار برابر بدتر از اونه

پیام های دعا یا صلوات رو لایک کردم بدونید دعا کردم براتون متقابلا التماس دعا دارم🙏برای بچه دار شدنم سه تا صلوات بفرستید لطفا🙏درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست.  و برای همسرم: چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده  سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ...زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ...بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم❤

هوتن شکیبا بود 🤣😐

نه فیلم ملاقات خصوصی رو نمیگم،اونکه با هوتن شکیبا هستن یه فیلم دیگست

اینو مطمئنم جواد عزتی بود،بچشون سرطان داشت فقط خواهر برادرش میتونستن بهش مغز استخوان اهدا کنن،پریناز و جوادم میخواستن خواهر برادر درست کنن😂

والا دیگه برای پول غذا و دوا درمان زندانی هاش از زندانیا کار میکشن حالا فکر کن بیاد از جیب خودش پول ...

وای بسه ترکیدم من😂

از لندن تا تهران ✨🍻🗽🗿                                       https://daigo.ir/secret/6823770577

همین جوریشم همینهچون کسایی که میرن زندان نصف بیشترشون مجردننصف دیگه متاهل هم که زناشون دیگه تو صورتش ...

چی میگه تعریف کننت

والا دیگه برای پول غذا و دوا درمان زندانی هاش از زندانیا کار میکشن حالا فکر کن بیاد از جیب خودش پول ...

وا کجا کار می‌کشن .اگرم میرن تو کارگاه کار میکنند هر چیزی که درست کنند و بفروشند پولش برای خودشونه