2777
2789
عنوان

چرا بعضی خواستگار ها باعث حال بد میشن

| مشاهده متن کامل بحث + 782 بازدید | 72 پست
مامان‌منم از این انرژی های منفی میداد مثل شما بودم سردرگرم و ناراحت بعد عقد کارم به مشاوره و روانپزش ...

چندشم نمیشه ولی احساس میکنم تایپ من نیست 

یه صلوات برای حاجت من بفرستید 😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه عجله ایی هست ؟! مشکوک نیس ؟!

قبلا هم طلاق گرفته میگه ما بدون اشنایی و این مسخره بازی ها ازدواج میکنیم

بهش میگم بریم مشاور میگه اونا درست نمیگن

قبلا هم طلاق گرفته میگه ما بدون اشنایی و این مسخره بازی ها ازدواج میکنیمبهش میگم بریم مشاور میگه اون ...

ازدواح قبلیشم همین اداهارو داشته لابد،ببین بیشتر فکر کن،سن و حرف مامان و...بذار کنار

کچی کورد🪷☘️پروفم عکس زیبای زنان کورد سربند و لباس کوردی هست♥️

بیرون نمیاد دعوت کن بیاد خونتون بگو سوال دارم چند جلسه باهم صحبت کنید حتما اون عجله داره مطمعا باش ع ...

عجله ش منو میترسونه 

بهش میگم مشکلی چیزی داری 

میگه اگه مشکل داشتم جای دولتی کار نمیکردم

پس دعوتش کن بیاد خونتونتو اتاقت حرف بزنینشده دوماهم بیاد خونتون ،بیارش

خونه مون نمیشه تنها زندگی میکنم فعلا مادرم شهرستانه

قبلا هم طلاق گرفته میگه ما بدون اشنایی و این مسخره بازی ها ازدواج میکنیمبهش میگم بریم مشاور میگه اون ...

بگو همین مسخره بازی ها رو قبول نداری که یکبار جدا شدی 

اسی خودت برو مشاوره من نگران شدم 

تحقیقات کردی؟ علت جدایی قبلش چی بوده 

بگو یه مرد عاقل باهش صحبت کنه ببینه رفتارش نرمال هست یانه

بهش گفتم شماره زن قبلیتو بده تحقیق کنم میگه خونه شون اجاره ای فلان بود رفتن جای دیگه ندارم

از پیچوندناش حس خوبی نگرفتم

بنظرتون کسی که از شهید گمنام دفاع و یا از کشتار زن و بچه تو غزه اظهار ناراحتی میکنه باید تعلیق شه؟