2777
2789
عنوان

کیا تو بارداری مثل من زشت میشن

| مشاهده متن کامل بحث + 109 بازدید | 25 پست
منم خیلی پوستم خشکه و بیابانی شده

مخصوصا دستام...مال بارداری هست ...مهم اینه سالم بگذرونیم و به سلامت بچه هامون رو بغل کنیم اونوقت همه چی یادت می‌ره کل سختی و استرس هات تموم میشه♥️

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰
منم بچه م پسره ولی بهتر از قبل شدم مخصوصا وقتایی که یکم به خودم میرسم

مثلا چ کارایی انجام میدی 

من حوصله هیچی ندارم 

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مخصوصا دستام...مال بارداری هست ...مهم اینه سالم بگذرونیم و به سلامت بچه هامون رو بغل کنیم اونوقت همه ...

انشاالله ب خیر و سلامتی بگذره 

کلا اقسرده شدم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهم سلامتے بچہ وخودتہ،ان شاالله بادل خوش بغلش ڪنے،اڪثرا اینطورن فقط بہ پوستت برس آبرسان و مرطوب ڪننده بزن ازخشڪے وڪدرے دربیاد 

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم
مثلا چ کارایی انجام میدی من حوصله هیچی ندارم

کار خاصی انجام نمی‌دم ، وقتایی که میرم مهمونی به خودم میرسم ، تو خونه اصلا جون ندارم فقط حالت لشم ، فقط یه موردی که خیلی اذیتم می‌کنه بوی عرقم خیلی تند شده و هر رووز باید برم حموم ولی قیافه م همونه تغییر نکردم 

انشاالله ب خیر و سلامتی بگذره کلا اقسرده شدم

انشالله....طبیعی هست گلم هورمون ها بهم می‌ریزه تو بارداری...♥️

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰
کار خاصی انجام نمی‌دم ، وقتایی که میرم مهمونی به خودم میرسم ، تو خونه اصلا جون ندارم فقط حالت لشم ، ...

بو عرق بر اثر تغییرات هورمونیه

منم اولش همینحور بودم ولی الان خوبم خداروشکر 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مهم سلامتے بچہ وخودتہ،ان شاالله بادل خوش بغلش ڪنے،اڪثرا اینطورن فقط بہ پوستت برس آبرسان و مرطوب ڪنند ...

اره انشاالله بسلامتی باشه

دکترم واسم نوشته و استفاده میکنم فعلا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی حرفشون زشته بهشون بفهمون ناراحت میشی

ادمی ک بفهمه همچین حرفی رو ب یه خانم باردار نمیزنه

حالا بیا ب خر بیا یه چیزی رو بفهمون! مگه میفهمه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40