2777
2789
عنوان

میخواد از شهرمون بره

81 بازدید | 13 پست

همونی که میگفت تو هوای تو برام نفس کشیدن مقدسه

اما تو تموم این مدت داشته تلاش میکرده انتقالی شو جور کنه بره پیش خانوادش

از طرفی حق داره از طرفی هم من الویتش نیستم 😞

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

امیدوارم تایم زیادی از عمرت بابتش تلف نشده‌ باشه.

هیچ وقت گول ادم زبون باز رو‌نخور

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
امیدوارم تایم زیادی از عمرت بابتش تلف نشده‌ باشه.هیچ وقت گول ادم زبون باز رو‌نخور

با اینکه میدونم دارم تلف میکنم اما موندم..ما نه چتی داریم نه حرفی نه زنگی .نهایت هفته ای یکبار.باقی روزا عادی زندگیشو میکنه و منم تظاهر به بیخیالی میکنم

شایدم رفته چون اصلا ندیدمش چند ماهه.داره آمادم میکنه پس نیفتم

بیخیالش باش.

مود ازدواج و اینا نیست. به روابط تو دانشگاه ‌ پسر دانشجو و اینا ابدا دل خوش نکن. پاشو توام مثل اون به درست برس. وقتتو‌هدر نده

با اینکه میدونم دارم تلف میکنم اما موندم..ما نه چتی داریم نه حرفی نه زنگی .نهایت هفته ای یکبار.باقی ...

امروز صبح‌یا دیشب داشتم تاپیک یکی از کاربرهارو میخوندم تقریبا همینجور بود یک سال و نیم عمرشو پای یه ادم اشتباه گذاشته بود ،وقتی بهش گفت خواستگار داره واسم میاد طرف به مسخره و خنده گفته بود إ پس رفتنی شدی!!! 

بعد ک استارتر صحبت میکرد درموردش معلوم شد کلا این ادم اشتباه بوده نه توجه میکرد ب استارتر نه وقت میذاشت هر سری هم توو برجکش میزد! معلوم شد استارتر اشتباه ادامه داده این راه رو! حالا شما هم ببین واقعا درست اومدی؟ علاقه ی دو طرفه ای بوده؟ تلاشی کرده واسه حفظ رابطه یا نه؟!

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••