2777
2789

سلام بچه ها من ۲۲ سالمه و پشت کنکوری ام قبلا یه سال رفتم پیراپزشکی خوندم و ادامه ندادم

امسالم پیشرفت کردم و ترازم بالایه ۸ هزاره گفتم بخونم برای ۴۰۴، هدفم هم رشته های تاپه

تا الان جدی شروع نکردم ولی پایه م بدک نیست

از طرفی هم اصلااا حمایت مالی نمیشم

به نظر شما یک سال برم سرکار ماهی ۹ تومن در بیارم و پس انداز کنم و ۴۰۵ کنکور بدم؟

مامانم میگه اگ بخوای طلا میفروشم کلاس کنکور ثبت نام کن طلا در حد ۲ گرم ولی خب خودم دلم راضی نمیشه گناه داره مامانم

اگ امسالم نیارم واقعااا بدجور شرمنده میشم

بابامم مدام منت میذاره اصلاا حالم بد میشه بخوام ازش چیزی بگیرم

خودم برم سرکار و کنکور بدم و نشه بازم میگم پول خودم بود

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه پایه ت خوبه حیفهیادت میره ولی اگه فک میکنی امسال هیچ جوره نمیشه تا خرداد برو سرکاراز تیر شروع کن ...

از نظر مالی صفرر صفررم به شخصه

حتی هزینه ترمیم معدلم ندارم

چرا اگ مالی اوکی بودم هفته بعدم شروع میکردم میرسیدم

چون کلا درس رو دوست دارم، با درس مشکلی ندارم

نمیتونی همزمان هم کار کنی هم بخونی؟مثلا اولاش سبک تر بخونی اخرا نزدیک کنکور نری سرکار و فقط بخونیسه ...

واقعیتش کنکور اردیبهشته، یعنی دو ماه برم سرکار ۱۸ میل در میارم، ولی خب تو این دوماه خیلی نمیتونم بخونم چون ساعت ۶ عصر سرکارم

یعنی هی بندازی عقب خوب سنت میره بالا دور تر فارغ التحصیل میشی خوب همین الان که ترازتون بالای ۸ هزار ...

هدفم رشته های تاپه مثل پزشکی و دارو

ولی الان از نظر مالی حتی هزینه ی ثبت نام ترمیم رو هم ندارم

هدفم رشته های تاپه مثل پزشکی و داروولی الان از نظر مالی حتی هزینه ی ثبت نام ترمیم رو هم ندارم

اها ولی عزیزم نذار دیر شه الان ی آقایی تو کلاس ما هستن ۲۶ سالشه ولی ما ها ۱۹ و ۲۰ سال بنده خدا خیلی حسرت می‌خورد که چرا زود تر نیومده 

زندگی زیباست....💚

اها ولی عزیزم نذار دیر شه الان ی آقایی تو کلاس ما هستن ۲۶ سالشه ولی ما ها ۱۹ و ۲۰ سال بنده خدا خیلی ...

شما رشتتون چیه؟

وقتی شرایط زندگیم اینجوریه چیکار کنم؟

باورت میشه حتی میخواستم موهام رو بفروشم تا بتونم هزینه ترمیم رو جور کنم

اینارو نمیگم ک بگم آی بدبختم و فلان اتفاقا وضع مالیمون خیلی هم بد نیست ولی بابام دیگ اصلا پول نمیده برای اینکار

شما رشتتون چیه؟وقتی شرایط زندگیم اینجوریه چیکار کنم؟باورت میشه حتی میخواستم موهام رو بفروشم تا بتونم ...

من پزشکی

اره عزیزم میدونم درک میکنم فقط بهت گفتم منظوری نداشتم ناراحت نشو

زندگی زیباست....💚

من پزشکیاره عزیزم میدونم درک میکنم فقط بهت گفتم منظوری نداشتم ناراحت نشو

به سلامتی گلم موفق باشی

نه گلم این چه حرفیه

من اگه هم ناله زاری کردم تو ناراحت نشو برای نزدیکی پریودمه

کلا نزدیک پریودیم غم های عالم میاد تو دلم جمع میشه😂