2777
2789
عنوان

به نظرتون یکسال درس خوندن رو بذارم کنار

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 32 پست

بنظر من هیچکدوم

مگ بیکاری عمرتو تلف کنی واسه کنکور!

من بیس سالمه همون سال اول دولتی قبول شدم

اگ شرایط تورو داشتم میرفتم آزاد شهریه اشم از زیر سنگم شده جور میکردم ولی حاضر نمیشدم خودمو علاف کنکور کنم!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همین امسال کنکور بده وقت واسه کار کردن زیاده

گفتم ک از نظر مالی وضعیتم اصلاا خوب نیست

مامانم میگه یه طلا در حد ۲ گرم بفروشیم، کارات رو باهاش راه بنداز.

اما خب به خودم میگم اگ نشه هی بعدش عذاب وجدان دارم

ولی اگ با پول خودم نتیجه اون چیزی ک میخوام نشه حداقل عذاب وجدان فروش طلا رو دیگ ندارم

عزیزم اولا زمان رو از دست نده...الان طلای مادرتو قبول کن..و خیلی زود شروع کن به خوندن..بعدا می تونی بری سر کار و پول مادرت رو برگردونی..بهشم بگو که بر می گردونی...قبلش با یه مشاور صحبت کن چون واقعا نمی دونم از الان شروع کنی نتیجه بگیری یا نه

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
عزیزم اولا زمان رو از دست نده...الان طلای مادرتو قبول کن..و خیلی زود شروع کن به خوندن..بعدا می تونی ...

چی بگم والا، میدونی من پایم بدک نیست واقعیتش

یه چند تا کلاس کنکورم میخوام برم

حقیقتاا ادم تلاشگری هستم میتونم روزی ۱۱،۱۲ ساعت بخونم تا خود کنکور

از طرفی هم من کلا اهل درسم برای همین عذاب وجدان گرفتم

چی بگم والا، میدونی من پایم بدک نیست واقعیتشیه چند تا کلاس کنکورم میخوام برمحقیقتاا ادم تلاشگری هستم ...

خیلی عالیه..این قدر انگیزه داری و می تونی ب۷ونی شروع کن

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
بنظر من هیچکدوممگ بیکاری عمرتو تلف کنی واسه کنکور!من بیس سالمه همون سال اول دولتی قبول شدماگ شرایط ت ...

حتما یه هدفی بوده ک این همه به خاطرش فداکاری کردم

وگرنه خر مغزم رو گاز نگرفته ک تو این کنکور لعنتی ایران عمرم رو حروم کنم

هزینه کلاس کنکور مابقی چقدره؟ چقدر احتمال میدی تو این یک سال درس ها یادت بمونه که پزشکی بیاری

کلاسا واقعیتش میشه در ۵ تومن و اینا 

هزینه ترمیم هم هست

جزوه و اینا هم باید پرینت کنم چشمام خیلیی ضعیف شده

چون امسال خیلی از روی پی دی اف خوندم

ببین اگر در خودت میبینی امسال قبول میشی تا  همه چیز تو یاد و ذهنت هست طلای مادرت رو بفروش بشین بخون واسه ۴۰۴. سرکار که رفتی میتونی ده برابرشو بخری براشون عذاب وجدان هم نداشته باش این کار خودش سرمایه گذاری محسوب میشه.

ببین اگر در خودت میبینی امسال قبول میشی تا همه چیز تو یاد و ذهنت هست طلای مادرت رو بفروش بشین بخون ...

طلاعه در اصل مال خودمه ولی خانوادم پولش رو دادن اما خریدن برای خودم

چون پولش رو کلا اونا دادن همین بهم عذاب وجدان میده