2777
2789
عنوان

میدونستین زندان یه اتاق داره برای رابطه😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 13574 بازدید | 161 پست
خیر. چرا داشته باشه

اخه جالبه 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من میدونستم

یکی از اشناهامون تو همین ملاقات خصوصی باردار شد

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
برای آزادی زندانیان صلوات 🥰

زندانی های بیگناه که به خاطر بدهی رفتن زندان

.

نه همه ی زندانی ها

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها بگو نمیرسی فقط به داد خوب ها 💛💜💙❤💚تودر سرود بادها تو دردل گناه ها همیشه درکنار من

من کاربر مرد هستم و مدتی به خاطر مهریه زندان بودم. اجازه دارم فضای اونجا و برخورد زندانیایی که ملاقات شرعی ندارن و بقیه رو بگم؟

🔪کاربر مرد؛ علاقمند به مطالعات زنان 🥄آیا زنان را می توان شناخت؟ 🍴در هزار توی ذهن زنان چه می گذرد؟ 🍽 من ناظر بدون قضاوت جامعه زنان نی نی سایتم تا پلی بزنم بین مطالعات نظری دانشگاهی و مشاهدات عینی ام در این جامعه مجازی

حالا این هیچی من یه چیزی شنیدم که پرام ریختتت

تو اخبار شنیدم که میگفت بیماریای جنسی تو زندان خیلی زیاد شده و باید ک ا ن د و م پخش بشه بین زندایا

فک میکردم این چیزا فقط تو فیلم خارجیاست