2777
2789
عنوان

انقدر کتک خوردم سر یچیز مزخرف هنوز بدنم میسوزه ومیلرزم

| مشاهده متن کامل بحث + 2150 بازدید | 85 پست

[QUOTE=366595619]عجب کفتاریه شوهرت  تورو خدا یابیخیال این مرد شو یا بیخیال عروسی بیچاره بابات برا کی میخاد هزی ...[/QUOT

حرف این خواهر رو باید با طلا نوشت

سلام اسمم زینب هستش میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنی؟؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوب عزیزم ساده نباش چرا بابات خرج کنه با بابات صحبت کن همون پولو بجای مراسم گرفتن و پررو کردن داماد بده بخودت برای خودت طلا بخر .

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم

وااای بنظرم همین الان جدا شو نمی خوام ته دلتو خالی کنم ولی با این شوهر پس فردا با یک بچه باید بیای خ ...

حرف ایشونو خیلی خوب بهش فکر کن 

بمیرم برات الهی😔😭

سلام اسمم زینب هستش میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنی؟؟؟

شوهرت گل میکشهههه

بگو داری باهاش بحث شاباش میکنی؟؟؟

چه دشمنی داری با خودت؟؟

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله

تورو‌خدا اگر شوهرت انقدر طلبکاره ودست بزن داره

پولای باباتو حروم نکن

میدونی چرا اجر وقرب نداری پیشش؟چون مفت بدستت اورده و ذره ای برات هزینه نکرده

ببخش اگر انقدر رک حرف میزنم چون دلم میسوزه بخدا قصد توهین ندارم

عروسی نمیگیرن خب بابای شما چرا باید بگیره تازه عقدم گرفته همون کافیه

ب داماد میگفتی عروسی میخوای کوتاهم نمیومدی ذره ای تاحتا شده جشن جمع وجور بگیرهم نباید باباتون جشن میگرفت

نمیتونست بگیره داماد قید جشن رو میزدی  میرفتی عکاسی و دور دور

بخدااا نکن اینجوری کسیو که لیاقت نداره ودرحد اون بالا نیست رو جوری بالا نبرید که بعدا تاوانش رو خودتون بدید

اشتباه از خودتونه از اول بد عادتش کردین!عروسی نمیگرفتین!.جشن عقدم نصف نصفبعدشم به نظر خیلی بچه ننه م ...

به نظر منم عروسی نگیره خیلی بهتره

پول عروسی رو از پدرش بگیره و باهاش برای خودش پس انداز جمع کنه مثلا طلای دست دوم بخره

به شوهرشم نیازی نیست اصلاا بگه یه همچین پس اندازی داره

جشن عقد هم ک باباش براش گرفته و تجربه کرده

توی دوران عقد نرین سر زندگیتون تمام نیازهای یه مرد رو برطرف نکنین که پررو نشه. بگین رابطه میخوای عروسی بگیر که بیام سر زندگیم. نتیجه ش این میشه که کامشو گرفته تمام و کمال. میگه پدرتم جشن بگیره فامیلام بیان بخورن. کادوها هم مال خودمه. کتکتم میزنه