2777
2789
عنوان

رلم ک اینترنه کلمه ی زشتی رو ب کار برد

| مشاهده متن کامل بحث + 2372 بازدید | 122 پست
اینترن؟؟؟؟ انترن؟؟؟؟؟خودت پرستاری؟؟؟؟

شاید هم انتر

شاید باورت نشه ولی منم اون اوایل حدود سال ۸۰ میگفتم اینتر

( دکمه اینتر تو صفحه کلید کامپیوتر)

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤣🤣ازاین به بعد خواستم تاپیک‌بزنم بگم یادم باشه بگم.شوهرم که لندکروز داره صبحا صبحونه نمیخوره... ش ...

😆😆😆

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

رلِ این از مالِ تو هم عنتر تره نگران نباش😂عزیزم دروغ که هناق نیست تو هم بگو رلِ من فضانورده،کی به ک ...

😂😂😂

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

مسعود هم به من گفت بیبی چه هاتی ناناعت شدم گفتم آقای پزشکیان از این به بعد داداشی فقططططططط

😂😂😂😂 حالا منم رو نکرده بودم زمانِ مجردیم سمیعی برا پسرش منو میخواست همشونو بلاک کردم

خدای مهربونم سیپورت
ب خدا قسم دروغی نیست تو تاپیکامچرا اتفاقا چند تا تاپیک هم درباره ی بیمارستان و کارم زدم احتمالا تو ا ...

این همونه ک بهت گفت خط شور تت‌ پیداست؟یا اون دانشجوی تخصص بود؟

خیلی باحالید خودم کلی خندیدم😂😂😂من کلا تاپیکام زیادهمیگم اینترن حساسیت نشون میدید😂 جالبهوگرنه هزا ...

دادا انترن  

خوبه هم بچه داری هم رل داری شاید هم توهم داری

جدا شدن

من موندم بجه اش بيش كيه

همه تابيك هاش درباره دوست بسر

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست