2777
2789

مال خبلی وقت پیشه

خیانت دختر عموم به پسر عموم 

واقعا چه روزایی بود!! 

من میخواستم با مرد مورد علاقم  ازدواج کنم 

و دختر عموم هم به پسر عموم خیانت کرده بود میخواستن جدا شن

همه چی عوض شد، همه چی زیر و رو شد 

ای بابا کیا یادشونه؟ پسر عموم عاشق دختر عموم بود بعد یه پسره الوات و لش پوش بهش شماره داد و به پسر عموم خیانت کردو... 

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖اقایون تو تاپیکام نظر بدید اما در خواست دوستی ندید 🙏🏻 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

خب الان دوباره میخوای از اول بگی جریان و ؟؟؟

نه گلم بازم قضاوت میشم 

فقط میخواستم یاد اوری کنم 

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖اقایون تو تاپیکام نظر بدید اما در خواست دوستی ندید 🙏🏻 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوب حالا خودت چی شدی

با اون پسره بهم زدم و به ینفر دیگه شوهر کردم 

پسرعمومم ماه پیش عروسیشون بود

آها میخواستم ببینم اگه تعریف میکنی بشینم بخونم

میخوای خلاصه برات بگمش وایسا اول جواب بچه ها رو بدم

خوب چی شد

من بهم زدم و نامزد شدم با ینفر دیگه 

پسر عمومم با واسطه بخشید و عروسی کردن ماه قبلی 

اما مثل قبل بهش رو نمیده

باش

از بچگی دختر عموم اسمش رو پسر عموم افتاد 

پسر عموم دیوانه وار دوستش داشت، دختر عمومم همینطور 

با مخالفت زیاد عموم بهم رسیدن 

یه روز یه پسره الوات شماره میده دختر عمومم گول میخوره میگیره 

به پسرعموم خیانت میکنه و... 

البته تاپیک اصلی خیلییی با جزئیات گفتم