2777
2789
عنوان

نظرتون

108 بازدید | 25 پست

دوستم یک سال و نیمه باهام دوسته و میشه گفت صمیمی هستیم اما همش میره پیش بقیه بچه‌های کلاس اول سال باشه سریم خوب بود بعد حدود ۲ هفته پیش رفت پیشش نشست الانم که موقع امتحانا امتحان که تموم میشه اصلا پیشم نمیاد و همش میره پیش یه دختره ۲ بار بهش گفتم میگه من نمیتونم هش به تو بچسبم موقع امتحانای سر کلاسی که مال نوبت اول نیست به من میگه تقلب برسون منن میگم باشه بعدش وقتیم یرسونن میگه نرسوندی که بااینکه میشنوه و میرسونه پشت سریمم اهل تقلبه میگه میام پیش تو میشینم میگم مگه من کم به تو تقلب رسوندم؟! میخنده میگه اهاااا راست میگیییی چیکار کنم بنظرتون حق بامنه یا اینکه دوست داره بامن دوست باشه یا نه؟!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ت هم بهش بی محلی کناگ چیزی پرسید با احترام و مهربونی بهش بگو

که نمیخوای ارتباط زیادی باهاش داشته باشی

باید بدونه که نباید (عذرمیخوام) احمق فرضت کنه و هر وقت لازم داشت(تقلب) بیاد سمتت

یعنی چی آخه فقط وقتی لازمت داره میاد پیشت این چه وضعشه😐

واقعا؟ تو چت باهام خیلی سرد رفتار میکنه ولی از یه طرف بهش گفتم بیابان یه چیزی تو گوشیمو درست کن سریع انجام داد نظرتون میشه بازم بگی؟

واقعا؟ تو چت باهام خیلی سرد رفتار میکنه ولی از یه طرف بهش گفتم بیابان یه چیزی تو گوشیمو درست کن سریع ...

انگار که دمدمی مزاجه به یک دوست بسنده نمیکنه 

خب این عادی هم هست بعضیا دوست دارن چندین رفیق داشته باشن

ولی خب فکر نکنم قصد خاصی داشته باشه 

ولی اگه حس میکنی فقط مواقعی که نیازت داره میاد پیشت بدون خیلی هم این دوستی باحال نیست 

انگار که دمدمی مزاجه به یک دوست بسنده نمیکنه خب این عادی هم هست بعضیا دوست دارن چندین رفیق داشته باش ...

نه خب ببین اون روز چمیدونم بهش نیاز داشتم اومد نمیدونم خیلی عجیبه پس میگی میخواد چند دوسته باشه؟ شاید ولی من از همچین آدمی خوشم نمیاد که یکی چندتا دوسته باشه نمیدونم چرا احساس میکنم ..

نه خب ببین اون روز چمیدونم بهش نیاز داشتم اومد نمیدونم خیلی عجیبه پس میگی میخواد چند دوسته باشه؟ شای ...

خب اگر باهاش احساس خوبی نداری و حس میکنی دوست واقعی نیست باهاش قطع ارتباط کن