دوستم یک سال و نیمه باهام دوسته و میشه گفت صمیمی هستیم اما همش میره پیش بقیه بچههای کلاس اول سال باشه سریم خوب بود بعد حدود ۲ هفته پیش رفت پیشش نشست الانم که موقع امتحانا امتحان که تموم میشه اصلا پیشم نمیاد و همش میره پیش یه دختره ۲ بار بهش گفتم میگه من نمیتونم هش به تو بچسبم موقع امتحانای سر کلاسی که مال نوبت اول نیست به من میگه تقلب برسون منن میگم باشه بعدش وقتیم یرسونن میگه نرسوندی که بااینکه میشنوه و میرسونه پشت سریمم اهل تقلبه میگه میام پیش تو میشینم میگم مگه من کم به تو تقلب رسوندم؟! میخنده میگه اهاااا راست میگیییی چیکار کنم بنظرتون حق بامنه یا اینکه دوست داره بامن دوست باشه یا نه؟!
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
انگار که دمدمی مزاجه به یک دوست بسنده نمیکنه خب این عادی هم هست بعضیا دوست دارن چندین رفیق داشته باش ...
نه خب ببین اون روز چمیدونم بهش نیاز داشتم اومد نمیدونم خیلی عجیبه پس میگی میخواد چند دوسته باشه؟ شاید ولی من از همچین آدمی خوشم نمیاد که یکی چندتا دوسته باشه نمیدونم چرا احساس میکنم ..