2777
2789
عنوان

نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 108 بازدید | 25 پست
که نمیخوای ارتباط زیادی باهاش داشته باشیباید بدونه که نباید (عذرمیخوام) احمق فرضت کنه و هر وقت لازم ...

اره خب ببین منو خیلی می‌خنداند چیکار کنم که جدی باشم؟

یه چیز دیگه هم هست وقتی یه کاری که اون انجام میده رو انجام میدم میگه اصکی؟ مثلا ۶ تا مورد هست که تازگیا از رو اون انجام میدم چوم باحالن مثل اینکه خوشم اومد به چی میگه چ بعد دیگه دونقطه میزاره و... اینارو که انجام میدم بدش میاد

حق با اونه یا من؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چی بهش بگم بهم میگی؟

خب مسلما از اخلاقیاتش که من چیزی نمیدونم

بستگی به فرد مقابلت داره اینکه کم کم بهش بگی یا یه دفعه ای 

چون بعضیا با اینکه خیلی با احترام بهشون میگی بازم ناراحت میشن برای همین برای اینطور افراد باید قدم به قدم بهشون فهموند که دیگه نمیخوای باهاش ارتباط داشته باشی

بعضیا هم زود احساساتی عمل نمیکنن و عقلی تصمیم میگیرن و وقتی یه دفعه ای بهشون میگی بازم آدمو درک میکنن و می پذرین

حالا با توجه به خلقیات دوستت تصمیم بگیری که چطور پا پیش بزاری 

اره خب ببین منو خیلی می‌خنداند چیکار کنم که جدی باشم؟

یه نکته دیگه هم هست

اینکه باید بدونی واقعا مطمئنی از قطع ارتباط کردن باهاش؟!

اگر همه جوانب رو نسنجی و بدون فکر کردن تصمیم به این کار بگیری احتمالش هست پشیمون بشی

باید قشنگ همه چیز رو بررسی کنی

آیا واقعا دوست نداری باهاش ادامه بدی؟

اگر قطع ارتباط کنی پشیمون نمیشی؟

یه نکته دیگه هم هستاینکه باید بدونی واقعا مطمئنی از قطع ارتباط کردن باهاش؟!اگر همه جوانب رو نسنجی و ...

چند روز پیشا بهم گفت مرسی که پیشمی و خیلی دوستت دارم .. میخواد بامن دوست باشه یا نه؟

خب مسلما از اخلاقیاتش که من چیزی نمیدونمبستگی به فرد مقابلت داره اینکه کم کم بهش بگی یا یه دفعه ای چ ...

جوریه که هربار بهش میگم تو همش میری پیش بقیه خودشو توجیح میکنه؟ باید چجوری رفتار کنم؟

جوریه که هربار بهش میگم تو همش میری پیش بقیه خودشو توجیح میکنه؟ باید چجوری رفتار کنم؟

بعد انگاری وقتی بهش میگم بگو نمیخوای دوستم باشی بگو میگه نه میخوام باهات دوس باشم 

اگه واقعا دوسش داری و میخوای باهاش بمونی، و مطمئنی که اونم احساس متقابل نسبت بهت داره،

خب عادیه که بخواد با بقیه هم ارتباط بگیره نباید منعش کنی

بعضیا اینجورین، تمایل دارن با چندین نفر دوست بشن 

بعضیا هم نه شاید مثل تو میخوان که فقط یه دونه دوست از دار دنیا داشته باشن :)

اگه دوستش داری باید بزاری کارایی که دوست داره انجام بده، وگرنه ازت زده میشه، دوست واقعی فقط باید دوستشو از کاری که براش ضرر داره و بهش آسیب میرسونه منع کنه

الان ارتباطش با چند نفر دیگه آسیبی به اون و تو نمیزنه! پس اگه دوس داره اینجوری باشه منعش نکن