اگه فکر میکنی یه خوشگل تر ببینی دلت میلرزه ، ردش کن
گاهی باید خندید بر غمی بی پایان. به فرزندان خود «حفظ کردن بعد از بدست آوردن» بیاموزید. « به آنهایی که قول ماندن دادند بگو تنها خداست که ماندگار است » ا خدایا شکرت💚
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
دوسش نداری ازدواج نکن .با این حرف ک بعدا ب دلت میشینه خودتو گول نزن .البته من شوهرم زشت نیست و خداروشکر خوبه.ولی دیدم ک میگم
ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔
سخت ترش کردی که خواهر برام،البته هنوز حرف نزدیما فقط عکسشو دیدم
حالا بزار حضوری ببینیش شاید شبیه عکساش نبود
گاهی باید خندید بر غمی بی پایان. به فرزندان خود «حفظ کردن بعد از بدست آوردن» بیاموزید. « به آنهایی که قول ماندن دادند بگو تنها خداست که ماندگار است » ا خدایا شکرت💚