2777
2789
عنوان

شما هم رسم دارید عروس نمیتونه بره خونه خودش

| مشاهده متن کامل بحث + 2869 بازدید | 146 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شما هم رسمتونه همه جهاز رو داماد میخره دیروز یه عروس اهوازی اینوگفت

آره عزیزم فک کنم تایپیک من باشه 😂

همه جهازمو دوماد میگیره رسم عرب هاس جهاز و عروسی و....همه چی با دوماده🙂😂

انشالله خوشبخت بشی نمیدونم چرا مادرشوهرت این حرفو زده اینم نمیدونم واقعا بعضی دوستان چی بهشون میرسه ...

ممنونم عزیزم تازه قسمتی از جهازو گرفته بودیم تو ماشین بودیم یهو جلو همه گفت عروس و دوماد خونه رو قبل از اینکه کامل بشه حق ندارن ببینم چون ممکنه اتفاقی برای دوماد و عروس بیوفته به همچین چیزی💔🙂

گفت رسمه پیششون عروس اولین بار باید شب عروسی باشه خونه رو کامل ببینه و...خیلی حرفهای دیگه گفت ولی سپردم به خدا،خیلی دوس داشتم خودم بچینم🙂💕

قربونت برم ولی اون دلش دعوا می خواد از صبح با شوهرم صحبت نکردم بخاطر این موضوع آخه از یه جایی باید پ ...

صحیح

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤