2777
2789
عنوان

شما هم رسم دارید عروس نمیتونه بره خونه خودش

| مشاهده متن کامل بحث + 2872 بازدید | 146 پست
بگوو واااای ن خطرناااکه ماهمچین رسمی نداریم بد میدونیم اگ کس دیگه بچینه و باید عروس دوماد بچینن خونه ...

من که خودمو میشناسم اونا بچینن بعدش باید دوباره خودم همه چیو بچینم😂

ولی نمی‌فهمن که

نمیتونه کار بوش اهوازه😂درضمن من آبادانم😂💔شوهرمم شیرازیه کلا ما همه جا هستیم ولی خب داره کم کم خود ...

کار بابا پسره اهوازه ؟

خواسته گربه رو در حجله بکشه 

همین اول کاری نگو زنیکه شاید مادر شوهر خوبی شد برات 

هم عربی حرف میزنی هم لری انگار 🧐😅

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این روزا که هیچی بعد از عروسی ماجرا جدی‌تر میشه حالا ببین😂

اره ولی سعی کن از همین الان دیدت خیلی خراب نشه یا گارد نگیری 

چون وقتی دیدمون ب یکی بد بشه، طرف سلامم بکنه ناخوادگاه به جبهه منفی رفتارش تو ذهنمون بها میدیم 

قرار این خانم سالها نزدیکت باشه

سعی کن هنوز تو شرایط کشمکش قرار نگیری

درود عامون بر یَک یَکتون باد، آنخماعو یهویی ✌️ 
من که خودمو میشناسم اونا بچینن بعدش باید دوباره خودم همه چیو بچینم😂ولی نمی‌فهمن که

دعوا نکن ولی براهمه چیزم کوتاه نیا راحت ..واگر چیزی قلبن اذیتت نمیکنه براش نزار بحث بوجود بیاد

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤
کار بابا پسره اهوازه ؟خواسته گربه رو در حجله بکشه همین اول کاری نگو زنیکه شاید مادر شوهر خوبی شد برا ...

نه کار شوهرم البته کار نه دانشجوعه قضاوته 3 ترم دیگه داره تموم بشه😂

من عربم عزیزم لری هم بلد نیستم 

دعوا نکن ولی براهمه چیزم کوتاه نیا راحت ..واگر چیزی قلبن اذیتت نمیکنه براش نزار بحث بوجود بیاد

قربونت برم ولی اون دلش دعوا می خواد از صبح با شوهرم صحبت نکردم بخاطر این موضوع آخه از یه جایی باید پاس کوتاه بشه کار پسرشه این😂

هنوز چیزی نشده مادرشوهر بازی آخه

اره ولی سعی کن از همین الان دیدت خیلی خراب نشه یا گارد نگیری چون وقتی دیدمون ب یکی بد بشه، طرف سلامم ...

به خاطر شوهرم چیزی بهش نگفتم ولی به شوهرم چرا اتفاقا حرفات شبیه حرفهای مامانمه اونم همینو گفت😂

آتیشش تنده😂فعلا دستم بستس ولی بعد از عروسی دارم براش😂

فعلا صبر کن بعدا به خدمتش برس 😁🤣🤦‍♀️ 

از اول با سیاست رفتار کن همیشه احترام بزار ولی نزار بهت زور بگه کار خودتو بکن 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️