fafa_pv مدیر عضویت: 1403/10/08 تعداد پست: 859 عنوان شما هم رسم دارید عروس نمیتونه بره خونه خودش | مشاهده متن کامل بحث + 2872 بازدید | 146 پست بچه ها چندتا از وسایل جهیزیمو خریدمم خواستیم ببریم خونه گفتن نمیشه بری باید شب عروسی ببینی اینجوری بده و اینا مادر شوهرم میگه رسمه قبل از عروسی،عروس خونه کاملو نمیشه ببینه یعنی چی آخه!؟واقعا بدیمنه!؟😐😂 1403/10/12 | 14:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fafa_pv مدیر استارتر عضویت: 1403/10/08 تعداد پست: 859 بگوو واااای ن خطرناااکه ماهمچین رسمی نداریم بد میدونیم اگ کس دیگه بچینه و باید عروس دوماد بچینن خونه ... من که خودمو میشناسم اونا بچینن بعدش باید دوباره خودم همه چیو بچینم😂ولی نمیفهمن که
yarezoooooo عضویت: 1402/07/19 تعداد پست: 406 نمیتونه کار بوش اهوازه😂درضمن من آبادانم😂💔شوهرمم شیرازیه کلا ما همه جا هستیم ولی خب داره کم کم خود ... کار بابا پسره اهوازه ؟خواسته گربه رو در حجله بکشه همین اول کاری نگو زنیکه شاید مادر شوهر خوبی شد برات هم عربی حرف میزنی هم لری انگار 🧐😅
آنخماعو عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 2752 این روزا که هیچی بعد از عروسی ماجرا جدیتر میشه حالا ببین😂 اره ولی سعی کن از همین الان دیدت خیلی خراب نشه یا گارد نگیری چون وقتی دیدمون ب یکی بد بشه، طرف سلامم بکنه ناخوادگاه به جبهه منفی رفتارش تو ذهنمون بها میدیم قرار این خانم سالها نزدیکت باشهسعی کن هنوز تو شرایط کشمکش قرار نگیری درود عامون بر یَک یَکتون باد، آنخماعو یهویی ✌️
آرامش_مطلقم_من عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 277 من که خودمو میشناسم اونا بچینن بعدش باید دوباره خودم همه چیو بچینم😂ولی نمیفهمن که دعوا نکن ولی براهمه چیزم کوتاه نیا راحت ..واگر چیزی قلبن اذیتت نمیکنه براش نزار بحث بوجود بیاد برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤
fafa_pv مدیر استارتر عضویت: 1403/10/08 تعداد پست: 859 کار بابا پسره اهوازه ؟خواسته گربه رو در حجله بکشه همین اول کاری نگو زنیکه شاید مادر شوهر خوبی شد برا ... نه کار شوهرم البته کار نه دانشجوعه قضاوته 3 ترم دیگه داره تموم بشه😂من عربم عزیزم لری هم بلد نیستم
fafa_pv مدیر استارتر عضویت: 1403/10/08 تعداد پست: 859 دعوا نکن ولی براهمه چیزم کوتاه نیا راحت ..واگر چیزی قلبن اذیتت نمیکنه براش نزار بحث بوجود بیاد قربونت برم ولی اون دلش دعوا می خواد از صبح با شوهرم صحبت نکردم بخاطر این موضوع آخه از یه جایی باید پاس کوتاه بشه کار پسرشه این😂هنوز چیزی نشده مادرشوهر بازی آخه
fafa_pv مدیر استارتر عضویت: 1403/10/08 تعداد پست: 859 اره ولی سعی کن از همین الان دیدت خیلی خراب نشه یا گارد نگیری چون وقتی دیدمون ب یکی بد بشه، طرف سلامم ... به خاطر شوهرم چیزی بهش نگفتم ولی به شوهرم چرا اتفاقا حرفات شبیه حرفهای مامانمه اونم همینو گفت😂
roza1376 عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 26738 من درآوردی مادر شوهر عزیزمه😂 اهمیت نده بهش 🤣 به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️
fafa_pv مدیر استارتر عضویت: 1403/10/08 تعداد پست: 859 اهمیت نده بهش 🤣 آخه همون اول کاری مادرشوهر بازی!؟😂💔
roza1376 عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 26738 آخه همون اول کاری مادرشوهر بازی!؟😂💔 از همون اول گربه رو دم حجله بکش 😁🤣 زود دست به کار شده 😀🤦♀️ به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️
fafa_pv مدیر استارتر عضویت: 1403/10/08 تعداد پست: 859 فدات شم برای اعصاب خودت میگم پدر مادر من عروسیشون دعوا بود میدونی چرا؟ چون یکی از فامیلای خر دعوا بل ... مجبورم دیگه کوتاه بیام😄💔
fafa_pv مدیر استارتر عضویت: 1403/10/08 تعداد پست: 859 از همون اول گربه رو دم حجله بکش 😁🤣 زود دست به کار شده 😀🤦♀️ آتیشش تنده😂فعلا دستم بستس ولی بعد از عروسی دارم براش😂
roza1376 عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 26738 آتیشش تنده😂فعلا دستم بستس ولی بعد از عروسی دارم براش😂 فعلا صبر کن بعدا به خدمتش برس 😁🤣🤦♀️ از اول با سیاست رفتار کن همیشه احترام بزار ولی نزار بهت زور بگه کار خودتو بکن به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️