2777
2789
عنوان

خیلی برای عمل بینی دچار تردید هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 71 پست
عریزم اونارو برای رابطه می‌خوانبرای ازدواج دختر نچرال اما خوشگل و باکلاس میخوان نچرال زشت نه هاااا ن ...

نچرال خوشگل زیاد نیستن که 

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

یعنی دیگه صد درصد بیخیالش شدی ؟؟؟

راستش 16سال قبل رفتم کاراشم انجام دادم عکسم گرفتم روز آخر ک دیگه قرار بود برم ک پول عملو واریز کنم منشی همون دکتر ک اونوقت حدود 45سال سن داشت بهم گفت من اگه جای تو بودم عمل نمی‌کردم پرسیدم چرا گف برا اینکه بینی ت مشکلی نداره و کاملا ب صورتت میاد از اون زمان بیخیال شدم تا حالا ک شوهرم نمی‌ذاره خودمم ترس دارم و نمیخام ریسک کنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نچرال خوشگل زیاد نیستن که

اره دیگه کمه 

خداروشکر خودمم هستم حتی اصلاحم نکردم🤣🤣🤣

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋

منم خیلی خیلی دوست دارم بینی من یکم انحراف داره 😔😔منم میترسم که خیلی درد داشته باشه 

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.
راستش 16سال قبل رفتم کاراشم انجام دادم عکسم گرفتم روز آخر ک دیگه قرار بود برم ک پول عملو واریز کنم م ...

خب شاید واقعا بینی شما خوبه 

یا کوچیکه 

یا نوکش افتادگی نداره 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
بنظر من همه ش حرفه پس چرا آقایون دختر عملی می‌بینند چشاشون چهار تا میشه ؟؟

درسته و طبیعی هستش چون هر ادمی دوست داره زیبایی ببینه، اگر عمل زیبایی درست انجام بشه نتیجه ی خوبی داشته باشه چرا که نه!!

منظور اقایون از نچرال دختر نچراله خوشگله نه نچراله معمولی🤦‍♀️😅

چون انحراف داری پیش هر دکتری نری

یعنی چی میشه بیشتر راهنمایی کنی 

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.
انجراف بینی رو از کجا میفهمیپ

کجه بینیم

انجراف بینی رو از کجا میفهمیپ

کجه یعنی خییییلی  بخوای دقت کنی متوجه میشی

درسته و طبیعی هستش چون هر ادمی دوست داره زیبایی ببینه، اگر عمل زیبایی درست انجام بشه نتیجه ی خوبی دا ...

دقیقا نچرال خوشگل در حد افسانه پاکرو یا الناز ملک

نه اینایی که گور گور تو خیابون میبینیم😂

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️