2777
2789
عنوان

خیلی برای عمل بینی دچار تردید هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 71 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه اهمیتی داره نظر ایشون تروخدا ازین سوالا نکنید پسرا همینجوریش پرو شدن

کنجکاو شدم

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
برا اینکه بیهوشی کلی عوارض داره از ریزش موی سر بگیر تا افسردگی و فلانالان بنظرتون چرا میگن زایمان طب ...

نه بابا 

اینا ک اصلا مهم نیست 

ب مرور آدم خوب میشه 

مهم اون هست ک بهوش بیای 

از لهوشنیومدن آدم میترسه

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
شما که پسرید دختر نچرال می‌پسندید یا عملی؟

همشون میگن نچرال ولی اکثرا بلوف میزنن کافیه یه عملی ببینن...

آب از لب و لوچه شون راه میوفته

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

بنظر من همه ش حرفه پس چرا آقایون دختر عملی می‌بینند چشاشون چهار تا میشه ؟؟

عریزم اونارو برای رابطه می‌خوان

برای ازدواج دختر نچرال اما خوشگل و باکلاس میخوان 

نچرال زشت نه هاااا 

نچرال خوشگل 

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
بنظر من همه ش حرفه پس چرا آقایون دختر عملی می‌بینند چشاشون چهار تا میشه ؟؟

من خودم همیشه واقعی آدما رو دوس دارم 

حالا بعضیا نه بر عکسن همه یکی نیس

سوال رزمی داشتید بپرسید🌹

البته عوارض برا هر کسی متفاوته من که افسردگی گرفتم

افسردگی چرا؟

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

منم چشمام دو پلکی... دلم میخواد  عمل بلفارو پلاستی انجام بدم... ولی میترسم.. از اینکه چشمام قرینه نباشه یا چشمام بعد عمل کامل بسته نشه یا چشمام دچار سوزش بشن

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱.... میشه برای خواهرم دعاکنید....❤🥺

همشون میگن نچرال ولی اکثرا بلوف میزنن کافیه یه عملی ببینن...آب از لب و لوچه شون راه میوفته

نه گلم اونارو برا رابطه میخوان 

برای ازدواج دنبال خوشگلیه نچرالن 

دقت کن نچرال خوشگل نه نچرال زشت