2777
2789
عنوان

خیلی برای عمل بینی دچار تردید هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 71 پست
درسته و طبیعی هستش چون هر ادمی دوست داره زیبایی ببینه، اگر عمل زیبایی درست انجام بشه نتیجه ی خوبی دا ...

دقیقا منظور منو شما خلاصه کردی 

دنبال دختر نچرال زیبان 

نه نچرال زشت 

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین بینی منو

به صورتت میاد به نظرم نکن

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
اینجوری راحت تر میشه تصمیم گرفت مال منو ببین

عمل کن شک ندارم خیلی خوشگل میشی

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

خداییش جدی میگی ؟؟؟؟؟

فقط قوز داره 

میتونی با فیلر سربالا کنی و قوزشو برطرف کنی 

آره گلم به جای عمل برو خالتو لیزر کن 

کمی به لبات ژل بزن و ...

هرکسی ی چیزی میگه😅😅🤣

بینی من خیلی قلمیه باز تصمیم دارم عمل کنم 

اگه جای تو بودم شک نکن عمل میکردم

البته ناراحت نشیا 

واس این که خوشگل تر بشی میگم

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

بینی من خیلی قلمیه باز تصمیم دارم عمل کنم اگه جای تو بودم شک نکن عمل میکردمالبته ناراحت نشیا واس این ...

نه عزیزم چرا ناراحت بشم 

مرسی گ گفتی.همه اطرافیانم هم همینو میگم میگن خیلی تغییر می‌کنی اگه عمل بشی 

ولی خب خودم ترس دارم 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
نه عزیزم چرا ناراحت بشم مرسی گ گفتی.همه اطرافیانم هم همینو میگم میگن خیلی تغییر می‌کنی اگه عمل بشی و ...

عمل کنی که ۱۸۰ درجه تغییر میکنی 

ولی نترس 

الان ۹۹ درصد آدما عمل کردن همه هم به هوش اومدن نترس

نه عزیزم چرا ناراحت بشم مرسی گ گفتی.همه اطرافیانم هم همینو میگم میگن خیلی تغییر می‌کنی اگه عمل بشی و ...

چی بگم دیگه هر جور صلاح میدونی 

ولی من احتمالا تا چند ماه دیگه عمل میکنم 

میام اینجا نتیجشو میگم بهت😂