2777
2789
اگه پایندی زیاد به مذهب نداشته باشه چی

اگ تو و خانوادت پایبند باشین اختلاف میوفته 

دانشجو مُعلم👩🏻‍🏫♥ که به غیر از تو نباشد دل من جای کسی 💍مشاور"شنوای حرفاتون(: "           اگه امضامو دیدید برام دعا کنید ینفر در حقم بدی کرده تاوانشو پس بده ازتون ممنونم🥲🫂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ایندحرفام خیلی کم طرفداره ولی از نظر من اینکه میگن پول خوشبختی نمیاره و میشه بدون پول زندگی اوکی داشته باشی کاملا اشتباهه درسته که خیلی چیزا ارزشش از پپول بیشتره ولی برای ی زندگی راحت باید بتونی از پس خودت بر بیای به شرطی که دختره توی خانواده خودش هم توی پر قو بزرگ نشده باشه و خودش مستقل باشه و کمبوداشو نخواد توی پسر مردم برطرف کنه و با انتظاراتش هم خونی داشته باشه کنار هم خوشحال باشن رابطشون سالم باشه و پپایش اعتماد باشه اره اوکیه

واقعا کجا خونه خریدین ماشاالله بهتون

شهرستانیم خونمون اون موقع ارزون بود 3 سال پیش 2ملیارد و 200 بود الان شاید 6 ملیارد باشه

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

به دادن یا ندادن من نیست 

اون شخص (دختر )باید بشینه یکی دوتا بکنه ،خرج و مخارجش حساب کتاب بکنه ،که آیا با مستاجری و کم خرجی مشکلی نداره 

گاهی اوقات تو زندگی شرایطی پیش میات یا ماهی ۵۰ میلیون ،طرف لنگ یک میلیون میشه که باید بتونه مدیریت بکنه 

باید عمقی به ماجرا نگاه کرد نه سطحی

😐🤷🏻‍♀️
چه بعد ایشالله سر عقل بیاید و رفتارش اصلاح بشه

تو 50دیگه فک نکنم😂😂😂 خانواده خیییییییلی بیشتر چیزی ک فکر میکنی مهم شوهرم هرچقد ک خودش بگیرع اخرش مث باباش بد دهن میشه

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

بساز بودنو چطوری میشه فهمید اخه

شما از خانواده پسر هستین یا دختر؟ 

من معتقدم دختری که توی شرایط سخت بزرگ شده می تونه زندگی متاهلی رو خیلی خوب مدریت کنه. توقعات بی جا نداشتن و درک کردن شرایط مالی به نظرم لازمه تمام کسانیِ که توی سن کم ازدواج می کنن. به شخصه من با چنین درآمدی اوکی ام، اما خب خیلی ها نمی تونن کنار بیان و حتی حق هم دارن شاید شرایط مالی خانواده ی دختر توپ بوده

خانواده و شخصیت و اخلاق و سالم بودن خیلیی بیشتر از پول مهم 40 تومن خیلی پول شوهرم نصف این میگیره ت ...

اونایی که شما گفتید واقعا مهمه اخلاق و اینا 

ولی همه رو نمیشه با خودتون بسنجید مثلا در شهری مثل تهران بسته به اینکه پول پیش داشته باشه یا نه حداقل ۱۵ تومان از پو صرف اجاره خونه میشود 

خیلی سخت می شود زندگی کرد

فقط لطف خدا