صب ب دخترم گفتم برو صورتتو بشور چشماتو تمیز بشور برگشته میگه اخ کاش میشد شیطونو ببینم برم پی پی کنم تو چشماش
تو خواب و بیداری بود خیلی شیرین بود اون لحظه
من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد. .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
عزیزم اون بااون شیوه بزرگ شده وتااین اندازه اگاهی دارهاینارو فقط میدونهوهمینارو یاد بچه های تو یعنی ...
نمیگم قصدش بده
تو متن تاپیکمم نگفتم چرا گفته و اینا حرف دخترم برام جالب اومد.من هرچی بدون منطقی نیست یا ترسناکه خودم برا بچه هام توضیح میدم
نسل قدیمن
چند دهه با بچه هام فرق دارن طبیعیه حرفاشون
من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد. .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
منم بچه بودم وقتی صورتم رو صبح نمیشستم مامانم بهم اینجوری میگفت
اره دیگه حرف ماماناس
مامان من نمیگفت خدایی میگفت میترسن
من چند ساله دارم ب بچه هام مبگم اشغالای چشمه وقتی دست کثیفتو میزنی تو چشمات میشه این اشغالا خانم با ...
قدیمیا اینطورین دیگه،هرچی هم بگیم میگن برو بابا ما فلان تا بچه بزرگ کردیم خودمون🙄😁😁
میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎
قدیمیا اینطورین دیگه،هرچی هم بگیم میگن برو بابا ما فلان تا بچه بزرگ کردیم خودمون🙄😁😁
اوف با این بچه بزرگ کردناشون
🤣