خیلی از روش های خودکشی رو امتحان کردم هیچیم نشده 😢 تو بیمارستانم ولی دارو در دسترسم نیست چون چند بار سابقه خودکشی داشتم میخوام کار رو یکسره کنم دیگه حوصله ندارم از رو ساختمون ۴ طبقه خودتو بندازی حتما میمیری دیگه؟! میترسم فلج شم 😥😥😥😥 کاش خدا برا یه بارم شده آرزوم رو برآورده کنه سکته قلبی مغزی چیزی کنم بمیرم ... خدا نگهم داشته برای عذاب کشیدن
نه خوابگاه کارمندی هم داریم مثلا یه خونه اس یه سرپرست داره و چند تا تخت حالا میگن کارمندی ولی همه جور آدمی میاد دختر ۱۵ ساله که مامان باباش طلاق گرفتن اینو نمیخوان تا یکی مث من و ...
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
صدای تلوزیون زیاد میکنن دعوا میکنن بهم فحش میدن در میکوبن هعی میان و میرن ... کتابخونه خیلی دوره به ...
کتاب خونه مونه برا تو دوا نمیشه . فقط باید بری عزیزم . بجای طرح و برنامه خودکشی فقط ازونجا برو . و برا خودت باش. وقتد با کار و هنر پر کن . خوب میشی بهت قول میدم . صدای گ.وه اونا روکه نشنوی بهبود پیدا میکنی . اصلا مغزت راه میفته
بعضیا نفسشون از جای گرم بلند میشه زاییده ذهن منه!!!! اره هیچی نیست هیچ کس تو خونه ما نمیتونه یه هفته ...
من درکت میکنم . بدترین اسیب ها پدر مادر به ادم میزنن. خدارو شکر پرستاری . من جات بودم خیلی وقت پیش رفته بودم . خودت ذرگیر زندگی سنتی این جهان سوم نکن. ببین همه خارجیا ۱۸ ساله میرن دنبال کارشون. نترس بابا. دیگه از خودکشی که بدتر نیست. فقط دنبال این باش جای مناسب پیدا کنی برا خوابگاهت . اینقد دختر شرایط تو دارن ولی شغل ندارن که فرار کنن . توداری . پس برو