2777
2789
عنوان

دوس دارم خودم رو از ساختمون پرت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 44 پست
خوابگاه مگه برا دانشجو ها نیس

نه خوابگاه کارمندی هم داریم مثلا یه خونه اس یه سرپرست داره و چند تا تخت حالا میگن کارمندی ولی همه جور آدمی میاد دختر ۱۵ ساله که مامان باباش طلاق گرفتن اینو نمی‌خوان تا یکی مث من و ... 

جوجه پرستار

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

صدای تلوزیون زیاد میکنن دعوا میکنن بهم فحش میدن در میکوبن هعی میان و میرن ... کتابخونه خیلی دوره به ...

کتاب خونه مونه برا تو دوا نمیشه . فقط باید بری عزیزم .  بجای طرح و برنامه خودکشی فقط ازونجا برو . و برا خودت باش. وقتد با کار و هنر پر کن . خوب میشی بهت قول میدم . صدای گ.وه اونا رو‌که نشنوی بهبود پیدا میکنی . اصلا مغزت راه میفته 

کتاب خونه مونه برا تو دوا نمیشه . فقط باید بری عزیزم . بجای طرح و برنامه خودکشی فقط ازونجا برو . و ...

حرصم میگیره زندگی منو روان منو آینده منو خراب کردن حالا خودش دارن پیشرفت میکنن و انگار نه انگار 

جوجه پرستار

بعضیا نفسشون از جای گرم بلند میشه زاییده ذهن منه!!!! اره هیچی نیست هیچ کس تو خونه ما نمیتونه یه هفته ...

من درکت میکنم . بدترین اسیب ها پدر مادر به ادم میزنن.  خدارو شکر پرستاری . من جات بودم خیلی وقت پیش رفته بودم . خودت ذرگیر  زندگی سنتی این جهان سوم نکن. ببین همه خارجیا ۱۸ ساله میرن دنبال کارشون. نترس بابا. دیگه از خودکشی که بدتر نیست. فقط دنبال این باش جای مناسب پیدا کنی برا خوابگاهت .    اینقد دختر شرایط تو دارن ولی شغل ندارن که فرار کنن . توداری . پس برو

حرصم میگیره زندگی منو روان منو آینده منو خراب کردن حالا خودش دارن پیشرفت میکنن و انگار نه انگار

رها کن ‌ همه چیزو رها کن . دیگه تو ادم بالغی هستی  . حتی میتونی اومدی بیرون زبان بخونی شاید شد رفتی . پرستار خیلی میخوان .  پادکست گوش میدی. پادکست راوی گوش بده . 

من درکت میکنم . بدترین اسیب ها پدر مادر به ادم میزنن. خدارو شکر پرستاری . من جات بودم خیلی وقت پیش ...

اره سر ماه میرم دیگه اصلا ادم هم حسابشون نمیکنم ممنونم عزیزم ❤️

جوجه پرستار

عزیزم من دوجا برات نظر گذاشتم. چرا جواب نمیدین ؟ میخواستم کمکتون کنم خب 

اخه دختر جوان چرا خودکشی میخوای بکنی وقتی میشه درستش کرد ؟ 

من خودم مثل خواهرت ، تازه منم مبخوام برای کنکور بخونم بیا باهم بخونیم 🤍🤍