2777
2789
عنوان

اونایی که می‌خوان طلا بخرن

276 بازدید | 30 پست

بازار طلا و دلار در حال اصلاح قیمته 

یه کم قیمت میاد پایین  اگر طلا دوست دارید بخرید 

دوباره می‌ره بالا

فراموش نکنید برای سرمایه گذاری زیر یک سال و دو سال اصلا فکر سود نباشید 

سرمایه گذاری روی طلا فقط طولانی مدت سود میده 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اونم سود حساب نمیشه چون همزمان قیمت اجناس هم میرن بالا، درواقع ارزش پول حفظ میشه با خرید طلا

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂

من میخواستم بخرم .. یعنی ارزون میشه نخرم ؟؟

لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین 😔💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 آقایون درخواست دوستی به هیچ وجه ندین قبول نمی کنم .. یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

من ۶۰ تومن وام برداشتم برای پس انداز الان برم طلا بخرم یا صبر کنم 

میخواستم امروز عصر برم 

صب وام ریختن 

از حقوقم که چیزی نمی مونه حداقل قسط وام مجبورم بدم میشه یه پس انداز 

ای جونم مبارک باشه به سلامتی دعا کن منم صاحاب خونه بشم خشحال میشم راز خونه خریدنتو به منم بگی

زنده باشی گلم حتما خونه دار میشی توکل بخدا کن میدونی انقد جمع کردیم دیگه حالمون بهم میخوره هم خودم هم شوهرم از همه چی زدیم حتی واسه بچم اسباب بازی نمیگیریم کاش جور بشه بخریم دیگه کم آوردیم 

من ۶۰ تومن وام برداشتم برای پس انداز الان برم طلا بخرم یا صبر کنم میخواستم امروز عصر برم صب وام ریخت ...

من دیروز ۶ تومن داشتم ، ی انگشتر مستعمل خریدم . هم پس اندازه هم تو دستمه ... بنظر من ک طلا خیلی خوبه .