2777
2789
عنوان

دوس دارم خودم رو از ساختمون پرت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 44 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پس دلت پیش پزشکیه چن سالته

عزیزم مشکلم این چیزا نیست 

خانواده داغون و بدجنسی دارم خیلی عذابم میدن و منو میچزونن همون سال کنکور برای اینکه درس نخونم اگه بدونی چه بلاهایی سرم آوردن الانم باز نمی‌ذارن برا ارشد یا  استخدامی بخونم خودمم افسردگی دارم دیگه بدتر 

من خیلی باهوش بودم افسردگی مغزمو هم نابود کرد 😐😂 

جوجه پرستار

رفتم تاپیک قبلیات خوندم . میدونم اسیب دیدی . ولی ادم جای اسیب دیده و تروما داره هیچوقت خوب نمیشه.  ازون خونه برو عزیزم . تنها باش خوب میشی . و تراپی هات برو ... تنهایی درمان غم توهه . اونا و کلا نه ببین نه رفت امد . باشه؟ ببین همه میمیریم . دیر یا زود . از فرصت زندگیت استفاده کن .  من خودم به تناسخ اعتقاد دارم . اگه خود کشی کنی تو زندگی بدتری به دنیا میای. پس اینکارو نکن . صبر کن به موقعش هممون میریم . اگه بری تو کار خیر و کمک به مردم یه نیرو و انرژ ی خاصی از مفید بودن بهت میده .  

نمیخوام بهتر شم مشکلات و بدبختی های من که حل نمیشن اینجوری

مشگلات زائیده ذهن است از شما بیشترند کسانی که از شما بیشتر مشگل دارند با آگاهی و مشاوره بسیاری از پندارهای اشتباه در مورد زندگی حل میشه فقط نگو من مشگل دارم و با مشاوره حل نمیشه جانم

مرد ، تبادل نظر  از شهرضایی اصفهان
رفتم تاپیک قبلیات خوندم . میدونم اسیب دیدی . ولی ادم جای اسیب دیده و تروما داره هیچوقت خوب نمیشه. ا ...

خودمم تو فکرم برم خوابگاه اینجوری خرجم زیاد میشه از حقوقم دیگه چیزی نمیمونه ولی شاید روانم بهتر شد خیلی شاکی ام اونا زندگی و جوونیمو ازم گرفتن الانم انگار نه انگار ....

جوجه پرستار

خودمم تو فکرم برم خوابگاه اینجوری خرجم زیاد میشه از حقوقم دیگه چیزی نمیمونه ولی شاید روانم بهتر شد خ ...

اونا هیچوقت درست نمیشن عزیزم . هیشوقت . اگه پرستاری انتقال بگیر یه شهر کوچیک تر هزینه ها پایین تره. یا با چنتا دختر خونه بگیری که ادم سالمی باشن نه ولو .  این جمله یه ادم روانشناس معروفه. جایی که مریض شدی خوب نمیشی . اونا مریضت کردن . کلا ولشون کن . یا حتی مهاجرت کن .  بخدا من بودم هیچی برا از دست دادن نداشتم ازین کشور میرفتم .