2777
2789
عنوان

مادر شوهر

286 بازدید | 28 پست

سلام خانما یه موضوعی دیروز تا حالا دیونم کرده گفت اینجا بگم پیش شما ببینم تا حالا شده براتون اتفاق بیفته 

مادرشوهرم دیروز اومد خونمون 

کلی پذیرایی و حرمت و احترام و بگو بخند 

آخرش وقتی رفت یکی از لاک هام که روی میز آرایشم بود و گذاشت جیبش با خودش برد😐

یعنی چی اخه؟

من رو وسایلم خیلی حساسم دیروز تا حالا سرم داره میترکه درسته چیز کوچیکی هستش ولی زورم میاد اخه🥲

میگفت میخوام بهش میدادم ولی اخه دزدی؟!😏

اینم بگم ۵۰و خورده ای سالشه !

بخدا من اینهمه بهش احترام میزارم و کاری باشه برم خونش براش انجام میدم همیشه میخواد از من بکنه چیزی ولی اونیکی جاری اصلا کار نمیکنه هیچ

خیلی گوشت تلخ هم هست ولی مثل خدا میپرستتش که یه وقت ناراحت نشه

موندم چیکار کنم اصلا یه روز بدون اعصاب خوردی نیستم من

بنظرتون چجوری بفهمونم بهش که آره من میدونم وسیلمو تو بردی؟

چیزی نگو رفتی خونشون لاکتو بگرد پیدا کن بعد ببر پیششون بگو وای مامان این لاکم اینجا مونده بود؟ چقدر گشتم دنبالش پیداش نکردم نگو پس اینجاس ، بعد بگو من وسایل خریدنی چیزی که خیلی دوسش دارم رو میخرم گمش کردنی افسرده میشم چند روز بود اعصابم داغون بود بعد بزارش ت کیفت بیارش 

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اخه میزاره جایی که نمیتونم پیداش کنم مشکل اونجاس😭

بگرد پیداش کن تا خجالت بکشه دیگه از این کارا نکنه 

از کجا مطمعنی اون برداشته دیدی؟ یا حدس میزنی؟

اهل اینکارا زیاد هست بارها از دهن خودش شنیدم نمیدونم خواهر بخدا سرم داره میترکه😭

لوازم شخصیتو اصلا ب کسی نده سعی کن خونت همیشه جمو جور باشه وسایل شخصیت تواتاق و درم قفل کن اینکه بدون اجازه برداشته یکم مشکوکه

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
اهل اینکارا زیاد هست بارها از دهن خودش شنیدم نمیدونم خواهر بخدا سرم داره میترکه😭

مادر شوهر منم اینطوره.زیر شلواری شوهرم جا موند گفت شستم باد بردتش😐

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

اره دیدم سریع گذاشت جیبش🥲

همسرت میدونه؟ بهش بگو که بره از مادرش بگیره 

هرچند اینجوری هاشا میکنه و تو میشی  مقصر 

فقط باید چیزایی که برمیداره رو بری خونشون و پیدا کنی و برداری تا اعتراض کرد بگی وسیله خودم بود