2777
2789
عنوان

شرایط ازدواج

62 بازدید | 3 پست

سلام 

این فرهنگ مخرب که بیشتر اقایونی که شرایط ازدواج رو دارند بجای وارد شدن از این راه سمت این دوستی های کوتاه مدت ۶ ماه یک ساله دوساله و... می رن به نظرم با توجه به اینکه نیازهای روانی و روحی خانوم ها با افزایش سن آنها به شدت بیشتر و پیچیده تر میشود و از طرفی با افزایش سن آراستگی اونها طبیعتاً کاهش پیدا می کنه به شدت بر خلاف مردانگی و جوان مردی هست و به نظرم در صورت داشتن شرایط اینکه یک فردی از راهی که گفتم وارد بشه و بعد از آن هم با تلاش و مداراجویی و وفاداری سعی در حفظ زندگی اش بکنه به وجدان و شرافت نزدیک تره

به عنوان یک آقا همچین دیدی دارم خوشحال میشم نظر دیگران را هم بدونم

اقایون خیلی زیادی وجود دارن ک قصد ازدواج دارن اما بخاطر تورم نمیتونن یا میترسن نتونن نیاز های زندگی یه خانواده رو تامین کنن

همچنین خانوما بخاطر تورم نمیتونن بار خرید جهیزیه رو دوش خانوادشون بذارن

و دلیل افزیش دوستیا اینه ک بخاطر تورم نمیتونن ازدواج کنن اما خب همچنان طبق فطرتی ک دارن ب جنس مخالف و محبتش نیاز دارن

خلاصه به نظر من دلیل کشیده شدن افراد به سمت این ارتباطا مشکلات مالیه نه اینکه همه بجز شما بیشرف و بی وجدان هستن و مردانگی ندارن😐

چگونه حمل کند این قاصدک جنون را..؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حرف شما درسته ولی به عنوان یه دختر میگم نیازی نیست شما نگران دختر ها باشید 

به لطف نی نی سایت و خانم های متاهل ما دخترا حقیقتای زیادی درباره ذات مردا فهمیدیم و نمیاییم زندگیمون رو سر گشتن دنبال آدم مناسب هدر بدیم

به نوعی حاضریم تنها و مجرد بمونیم ولی یکصدم اتفاقاتی که خانم های متاهل تجربه کردن رو تجربه نکنیم 

و اینکه صدای ساز و دهل از دور خوشه

چون گفتین نظر بدید گفتم 

موفق باشین

الهی خدا بهترین ها رو براتون رقم بزنه✨