2777
2789
عنوان

با این همه داوطلب کنکور تجربی

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 40 پست
من تلاشمو میکنم اما وسط درس خوندن یادم میوفته ۶۸۰ هزار نفر داوطلب هست ته دلم خالی میشه

ببخشید یسوالی میشه بپرسم؟

عاشقان کشتگان معشوق اند برنیاید ز مردگان آواز...دولت عشق امد و من دولت پاینده شدم...رفتم و سرمسته شدم! امر تورا بنده شدم!...رفتم و دیوانه شدم...آری که دیوانه شدم...:)))

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون که بله صد در صد ولی برام‌ پرادوکسی که بین مردمه جالبه همه در ظاهر اه اه و پیف پیف ولی هر سال ام ...

م خودم انسانیم ولی بنظرم کسی این حرفو میزنه که تهش یه حسادتی داره پشتش 

آخه تجربی خیلی سخته کنکورش که سخت ترههه

بفرمایید

من شرایطم چون تقریبا طبق تاپیکات یکم شبیهته اینو میپرسم 

از کدوم سال نامزد داشتی؟الان عقدی؟ب درست لطمه نزد؟

عاشقان کشتگان معشوق اند برنیاید ز مردگان آواز...دولت عشق امد و من دولت پاینده شدم...رفتم و سرمسته شدم! امر تورا بنده شدم!...رفتم و دیوانه شدم...آری که دیوانه شدم...:)))
اوه دختر ولش کن باور کن خیلیا نمیخونن و فقط میرن سر جلسه

نمی‌دونم شایدم اینجوریه که شما میگی 

ولی می‌دونی چیه چون تو کلاس خودمون همهههه به شدت درس خون ان به خاطر همون فکر میکنم همه دارن تلاش میکنن 🥲💔

از اون طرف ام همش دارم فکر میکنم که خوب یه عالمه پشت کنکوری هست اونا خوب هرچی باشه چون  بار بیشتر از من درساشون و خواندن و مرور کردن یحورایی مطالب تو ذهن آدم با مرور زمان عین قرمه سبزی جا میوفته 

نمی‌دونم شایدم اینجوریه که شما میگی ولی می‌دونی چیه چون تو کلاس خودمون همهههه به شدت درس خون ان به خ ...

تو کلاس ما هم همه به شدت درس میخوندن بهترین شون پرستاری آورد 🤣

جز من که هیچ ادعایی نداشتم اونا میگفتن شبانه روز میخونیم

تمرکزتو بذار رو درس خودت

زندگی زیباست....💚

م خودم انسانیم ولی بنظرم کسی این حرفو میزنه که تهش یه حسادتی داره پشتش آخه تجربی خیلی سخته کنکورش که ...

دقیقا 

فقط کافیه یکی تاپیک بزنه بگه دانشجو پزشکیم کادر درمانم و

اول که تهمت دروغگویی میزنن که داره از ارزوهاش میگه 

بعدش هم کلی تو دلش رو خالی میکنن که این چه رشته ای سختی کارش بینهایت درامدش کمه 

نه که بقیه کارها خیلی راحته میلیاردی هم در امد داره همشون 

من شرایطم چون تقریبا طبق تاپیکات یکم شبیهته اینو میپرسم از کدوم سال نامزد داشتی؟الان عقدی؟ب درست لطم ...

من میخواستم بیام دهم نامزد کردم 

می‌دونی چطوریه هم این که من درسم از اول خوب بود و یجورایی نمیتونم قبول کنم که درسم افت کنه 

از سمت دیگه ای ام که برای درس من نه خود من سود داره اینه که همسرم شغلش راننده کامیونه زیاد خونه نیست خیلی کم همدیگه رو میبینیم🥲

بعد یه چیز دیگه ام که هست 

چون امسال کنکور دارم 

با این که راه مدرسه ام تا خونه مون بیست دقیقه اس اما موندم تو خوابگاه مدرسه مون تا اونجا بتونم زمان بیشتری داشته باشم برای درس

عه نامزد کردیتسلیت میگم اعتماد نداری به 5ساعتی که میخونی نامزد داری و مشغول گوشی هستی قوانین کنکورو ...

من به هیچ وقت هیچ اعتمادی به خودم ندارم 😑💔

نه بابا همه چی و پاک کردم الان ام سرما خوردم شدید نمیتونم درس بخونم تمرکز ندارم 

از اون ور دیدم خیلی از سمت داوطلبا ذهنم درگیره گفتم بیام اینجا شاید کسی چیزی بگه آروم شم😭