2777
2789
عنوان

با این همه داوطلب کنکور تجربی

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 40 پست
من میخواستم بیام دهم نامزد کردم می‌دونی چطوریه هم این که من درسم از اول خوب بود و یجورایی نمیتونم قب ...

من الان یازدهمم ی شرایطی دارم ك اگه کات کنم ی رابطه سه ساله رو علاوه بر اینکه میدونم قطعا افت میکنم دو س سال از درس عقب میمونم تو زندگیمم این ادمو دیگه مث ی زخم میمونه تو دلم

از اینورم میترسم نامزد کنم شرایط سخت بشه اصلا نمیدونم چیکار کنم

تازه نامزد من چون دوریم من شاید مجبور شم دوازدهم برم خونمون

اصن دیدم یکی شرایطش مث منه یکم اروم شدم

میشه درخواست بدم یکم باهم حرف بزنیم؟

عاشقان کشتگان معشوق اند برنیاید ز مردگان آواز...دولت عشق امد و من دولت پاینده شدم...رفتم و سرمسته شدم! امر تورا بنده شدم!...رفتم و دیوانه شدم...آری که دیوانه شدم...:)))

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای اسی افرین بهت همین که متاهلی و بیخیال درس نشدی از خیلی ها جلوتری تلاش کن مطمینم قبول میشی

مرسییییی عزیزم😭🥺

آره بخدا دارم تلاشمو میکنم 

آخه خوب از نظر مشغله ذهنی کنه متاهل با یه فرد مجرد یکی نیستیم که🤕

از اون ور دیگه هر کار از دستم بر میومد برای درسم انجام دادم 

من الان سه سااااله نامزدم فقط به خاطر درسم دیگه نمیدونم باید به خاطر درس چیکار کنم که قبول بشم 😭

من به هیچ وقت هیچ اعتمادی به خودم ندارم 😑💔نه بابا همه چی و پاک کردم الان ام سرما خوردم شدید نمیتون ...

اعتماد نکنی زیست کنکورو گند میزنی

سرماخوردگی بهانه هست با خوردن ویتامین و تب بر تمرکز برمیگرده

جواب خواسته ات:ببین تو اگه واقعا بخونی میری جزو کسایی که خوب میخونن و زحمت میکشن یعنی 10هزار نفر تو نی نی سایت زیاد هستن توهمی میشن میگن از اسفند بخونیم قبول میشیم اونا اصلا برات رقیب نیستن

معدل یازدهم؟

ثوثیث تخم مرغ سرور پیتزا است.
آره عزیزم درخواست بده

مرررسییی 

دادمم

عاشقان کشتگان معشوق اند برنیاید ز مردگان آواز...دولت عشق امد و من دولت پاینده شدم...رفتم و سرمسته شدم! امر تورا بنده شدم!...رفتم و دیوانه شدم...آری که دیوانه شدم...:)))
مرسییییی عزیزم😭🥺آره بخدا دارم تلاشمو میکنم آخه خوب از نظر مشغله ذهنی کنه متاهل با یه فرد مجرد یکی ...

نگران‌نباش همین که تا اینجا پیش رفتی و درس برات مهم بوده جای شکر داره 

اگه درست تلاش کنی و راهت درست باشه بین یه میلیارد هم به خواسته ات میرسی 

تست زمان دار بزن 

تحیلی ازمون کن 

نهایی ها رو خیلی جدی بگیر 

باور کن با همین سه تا روش تو هر رشته ای که دلت خواست قبول میشی 

موفق باشی 

نمی‌دونم همش حس میکنم همه دارن تلاش میکنن من موندم عقب 😭یعنی واقعا اینجوریه که شما میگی؟

اره بابا مطمئن باش،تو بدون توجه به بقیه فقط تلاشتو بکن مطمئن باش نتیجه میگیری

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡