2777
2789
عنوان

خانومااا بیاین نظر بدین چقد به خواهرشوهرم دستمزد بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 4028 بازدید | 141 پست

اسی هم که ر ف______ ت🤔😛

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از کی نرفتی خیاطی خدایی؟؟؟میگم کوتاه کردن شلوار بچه صدور پنجاه میگیرن یه زیپ عوض کنه صد یه جا دکمه ا ...

دقیقا من یه زیپ دادم عوض کرد صدو پنجاه گرفت تو شهرک 

خیاط هایی که من میشناسم نرخهاشون خیلی بالاتر از این مبلغه البته بستگی داره پارچه اسی داده یا خواهرشوهرش،ولی در کل من اگه در توانم باشه سعی میکنم به خیاط اونم خیاط اشنا یا کسی که کارش با دست و هنر خودشه ،مبلغ بیشتر از عرف بدم که خوشحال شه

من خیاطم اگه یه بلوز و تیشرت بدوزم ۳۵۰ بیشتر نمیگیرم . درسته یه زیپ تعمیر میکنن کلی پول میگیرین ولی ...

شومیز چقدر میگیری؟

اگه جوابتو ندادم فکر نکن کم آوردم ، فقط حوصله فهموندن به کسی که هیییچ تلاشی برای فهمیدن نمیکنه رو ندارم .

دقیقا من یه زیپ دادم عوض کرد صدو پنجاه گرفت تو شهرک خیاط هایی که من میشناسم نرخهاشون خیلی بالاتر از ...

دقیقا 

تازه اونم اینکه خواهر شوهرشه ممکنه بعدش پشتش حرف و حدیث باشه گور بابای صد تومن دویست تومن اضافه تر 

ولی باید درکش کنی خیاطی هم سخته خدایی 

گردن و چشم و کمر نمی‌مونه برا ادم

من خیاطم،کار با کار فرق می کنه،اگر میخوای همه جا نگه کم داده همون 500 خوبه.

مدل با مدل فرق داره جا هم با جا شهرم با شهر این خانم اگر تاپیک وافعبه باید بره خیاط درجه سه کارو بزاره بگه مدل این میخوام برام بدوچقد برمیداری از دو سه تا بپرسه دسش میاد