2777
2789
عنوان

خانومااا بیاین نظر بدین چقد به خواهرشوهرم دستمزد بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 4028 بازدید | 141 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از کی نرفتی خیاطی خدایی؟؟؟میگم کوتاه کردن شلوار بچه صدور پنجاه میگیرن یه زیپ عوض کنه صد یه جا دکمه ا ...

چه خبره 

من خودم دو دست شلوار و لباس دادم برای بچه هام دوخت ۴۰۰ گرفت 

الحمدلله رب العالمین ...
اگه در توانت هست دو تومن

من کت و شلوار دوختم با دکمه و هزینه خشک شویی 600 دادم😐

یه تیشرت و یه بلوز فوقش بشه 300 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
اگه در توانت هست دو تومن

اسی فکر کنم این خواهر شوهرته!

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
از کی نرفتی خیاطی خدایی؟؟؟میگم کوتاه کردن شلوار بچه صدور پنجاه میگیرن یه زیپ عوض کنه صد یه جا دکمه ا ...

حالا چرا ناراحتی عار اومدن نداره مام بتید خدج خونه بدیم الان کارگر ساده روزی چقدره؟ ۱ فک کنم خوب ما خیاطا نمیتونیم کمتر از یه کارگر درامد داشته باشیم که 

اگه آدم خوبیه و تازه کاره 1 تومن بزن 

اگه نه 500

گرچه آدم از قوم الضالمین چیزی نگیره بهتره

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️