2777
2789
عنوان

دخترم خیلی لجبازه 😭

231 بازدید | 24 پست

دوسال و نیمشه 

لباس میگه اصلا تنم نکن جوری که سرماخورده شدید 

میگه کلا تو حیاط باشیم خونه نیایم 

میگه اصلا نخوابیم جوری که شبا ساعت 3 . 4 میخوابه 9 صبح بیدار میشه دیگه کاملا یکسره بیداره 

میگه اب بهم بده اب که میدم میزنه زیر گریه میگه نه کامل پرش نکردی میبرم کامل پرش میکنم خودشو تیکه تیکه میکنه میگه نه همون نصفه 

موهاشو نه میزاره ببندم نه میزاره شونه کنم عین این بچه های بی خانمان شده 

دستشویی نمیره 

دارو اصلا نمیخوره خیلی سرفه میکنه 

خسته شدم خانما تو رو خدا بگین چیکار کنم 😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مثه اینکه همزاد دختر من پیدا شده یعنی کپی همن خیلی اخلاقش عالی بود مریض هم شده بس نق میزنه اعصابم داغونه

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

این لجبازی نیست به نظرم خیلی زیاده کوچیک هم هست نمیشه هم بشینین دوتایی  صحبت کنید 

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری