2777
2789
عنوان

دخترم خیلی لجبازه 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 24 پست

با بچه ۲ سال و نیمه کار زیادی نمیشه کرد چون حتی معنی خیلی از صحبتاتون رو متوجه نمیشه ، بازی درمانی هم جواب نمیده کلا😐

فقط میتونین یکم بیشتر قاطع باشین و مثلا اسباب بازی مورد علاقش رو چند دقیقه واسه تنبیه بگیرین ازش یا ۲_۳ دقیقه بذارین توی اتاق تنها باشه

ولی واسه آرامش بیشتر خودتون میشه پیش تراپیست برین

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
خب وقتی هم بی اهمیتی میکنم شده سه ساعت گریه میکنه امروز دیگه ی داد بلند کشیدم روش 😔

خب عزیزم رمان میبره تا درست شه دیگه. اگه بی تفاوت بهش که انگار وجود نداره کاراتو بکنی خودش به مرور دست میشه. یه چند روزی اذیت میشی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

براش جایزه درنظر بگیر بعد کم کم کمش کنبرای اب دادن بگو بیاخودت هرچقد میخای بریز بعد کم کم خودت براش ...

اصلا قبول نمیکنه

مثلا میگه ابو بریزم تو خونه 

بخدا انقدر بردمش بیرون پارک بازار اصلا انرژیش تخلیه نمیشه 

با اسباب بازیاشم بازی نمیکنه 

ایکاش بتونی با یه روانشناس کودک صحبت گنی چندتا راهکار بهت بده

دختر خودم نه ماهشه روزی صدبار سرشو میزاره زمین گریه  میکنه قهر میکنه چیزی بخوادبهش ندیم کلی گریه میکنه دیوونم کرده فسقل بچه

مثه اینکه همزاد دختر من پیدا شده یعنی کپی همن خیلی اخلاقش عالی بود مریض هم شده بس نق میزنه اعصابم دا ...

منم داغون شدم بخدا 

اینم خیلی خوب بودا نمیدونم چرا اینطوری شده  سه چهار ماهییه😩

اصلا قبول نمیکنهمثلا میگه ابو بریزم تو خونه بخدا انقدر بردمش بیرون پارک بازار اصلا انرژیش تخلیه نمیش ...

صحبت کردم بی فایدست 

نمیدونم چرا هر راه کاریو میرم درست نمیشه 

شما چه رفتاری نشون میدی؟ 

نه اهنش کم نیست شما رفتار خاصی نشون دادید؟

مثلاً می‌گفت آبو پر کن این کمه میگفتم همینو بخور اگه کم بود دوباره میارم...با قاطعیت میگفتم...منم خیلی باهاش درگیر بودم..الآنم هستم ولی کمتر شده خداروشکر...نباید به سازش برقصی باید با جدیت جلوش وایسی..وگرنه هیچوقت درست نمیشه....اتفاقا منم باردارم ۸ ماهمه خیلی اذیتم.‌‌..با پسرمم خیلی سروکله میزنم...همش دعا میکنم خدا صبورش کنه اینو حداقل

مثلاً می‌گفت آبو پر کن این کمه میگفتم همینو بخور اگه کم بود دوباره میارم...با قاطعیت میگفتم...منم خی ...

منم هشت ماهمه 

پس منم همین کارو کنم خدا کنه جواب بده 

از روزی دنیا اومده فقط گریه میکنه خسته شدم 😭