جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
مثلا ۶ماهش الان ۵۴۰هزینشه ۲۴تا ارسال رایگان داره ولی بعضی وقتا تخفیفاش خیلی بیشتره من یک سالشو حدودا ۴۰۰ با خواهرام اشتراکی خریدیم دیگه هزینه ارسال نمیدیم
امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻
زنگ زدی پشتیبانی باسلام؟؟ خیلی پیگیرن اتفاقا.نظر منفی بزار برای فروشنده ،،انقدر بزار تا مجبور شه گرد ...
تو قسمت ثبت شکایت باسلام و تیپاکس اعلام کردم باسلام گفت پیگیری میکنیم اما پیگیریشون شد اینکه به خانم فروشنده اطلاع بدن اونم منو بخوره پشت تلفن
تیپاکس هم یه کارشناس زنگ زد الکی اطلاعات بسته رو گرفت بعد تلفن گویا به شماره ام زنگ زد گفتن خسارت شامل بسته شما نمیشه😑 آخه تلفن گویا رو من چکارش کنم کارشناس لااقل صحبت میکرد مکالمه به جایی میرسید