2777
2789
من ظرف ست پذیرایی که تقریبا ۳ میلیون شده بود اما دو قلمش شکسته بود کسی جبران خسارت نکرد نه غرفه دار ...

باسلام شکستنی خریدن فقط ریسکه

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
تحریمش کردم و هیچ وقت خرید نکردم و نخواهم کرد علت تخفیف زیاد کتاب فکر میکنی چی باشه؟چاپ غیر قانونی ، ...

بله.منم بالا گفتم. نویسنده قطعا راضی نیست.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر هزینشه که عضو بشم؟

مثلا ۶ماهش الان ۵۴۰هزینشه ۲۴تا ارسال رایگان داره ولی بعضی وقتا تخفیفاش خیلی بیشتره من یک سالشو حدودا ۴۰۰ با خواهرام اشتراکی خریدیم دیگه هزینه ارسال نمیدیم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
منم دقیقا سریع باز کردم حتی عکسم گرفتم فیلمبرداری هم کرده بودما ولی نمیدونم گوشیم چه مرگش بود اون مو ...

آخییی،با یه عکس از وسیله کافی بوده ،اصلا بهونه نگرفتن تا حالا

بازم تماس بگیر چند بار ،اگه نشد که دیگه باید بگذری بانو

قدیما راضی بودم‌الان‌نه

امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی  تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻

آخییی،با یه عکس از وسیله کافی بوده ،اصلا بهونه نگرفتن تا حالابازم تماس بگیر چند بار ،اگه نشد که دیگه ...

آره تو سایت ثبت شکایت کردم تو تاپیکم هست کسی اهمیت نداد فروشنده باسلام که قشنگ پاچه منو گرفته بود ،کاریش نمیشه کرد خود کرده را تدبیر نیست 

آره طوری شده کلا از خرید اینترنتی بیزار شدم

زنگ زدی پشتیبانی باسلام؟؟ خیلی پیگیرن اتفاقا.

نظر منفی بزار برای فروشنده ،،انقدر بزار تا مجبور شه گردن بگیره.

پست هم برو.چون بسته ها بیمن و خسارت میدن

خیلی چیزا خریدم گوشی پلوپز لوازم ارایشی پوستی الان چند ساله میخرم ولی چند روز پیش دیدم هزینه پست خیل ...

تحویل حضوری بزن من دیشب خرید کردم دیدم بخواد ارسال کنه میشه ۸۰ هزار تومان حضوری بخوام بگیرم ۲۰ هزار تومان 

هر نفسی که فرو می رود ممد حیات هست
مثلا ۶ماهش الان ۵۴۰هزینشه ۲۴تا ارسال رایگان داره ولی بعضی وقتا تخفیفاش خیلی بیشتره من یک سالشو حدودا ...

چند نفری خیلی خوبه یک نفری به شرط خرید زیاد خوبه داداش من پارسال اشتراک داشت من همه خریدهام با اسم ایشون انجام دادم

هر نفسی که فرو می رود ممد حیات هست
زنگ زدی پشتیبانی باسلام؟؟ خیلی پیگیرن اتفاقا.نظر منفی بزار برای فروشنده ،،انقدر بزار تا مجبور شه گرد ...

تو قسمت ثبت شکایت باسلام و تیپاکس اعلام کردم باسلام گفت پیگیری میکنیم اما پیگیریشون شد اینکه به خانم فروشنده اطلاع بدن اونم منو بخوره پشت تلفن

تیپاکس هم یه کارشناس زنگ زد الکی اطلاعات بسته رو گرفت بعد تلفن گویا به شماره ام زنگ زد گفتن خسارت شامل بسته شما نمیشه😑 آخه تلفن گویا رو من چکارش کنم کارشناس لااقل صحبت می‌کرد مکالمه به جایی می‌رسید