2777
2789
عنوان

باردارم واستراحتم اما خیلی خسته میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 33 پست

لکه بینی اکثرا دارن خود من تا۱۴هفتگی مثل پریود یکم تیره تر فقط داشتم بدلیل جفت پایین که خداروشکر هفته ها که بالا رفت کلا قطع شد و جفتم رفت بالاتر فقط حتما شیاف استفاده کنی و نشاسته با آب حل کن صبح ظهر شب بخور خیلی خوبه 

با لبات فاتحه هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشمات مدیونم....یه پناهنده ترسیده تنهام اما پشت مرز تن تو تا به ابد میمونم...
لکه بینی اکثرا دارن خود من تا۱۴هفتگی مثل پریود یکم تیره تر فقط داشتم بدلیل جفت پایین که خداروشکر هفت ...

نه تیره نیس مال من کمه وکمرنگ قط میشه مثلا دوشب پیش بودقط شد باز دیشب دیدم باز قط شد 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه تیره نیس مال من کمه وکمرنگ قط میشه مثلا دوشب پیش بودقط شد باز دیشب دیدم باز قط شد

خب پس زیاد نیست خداروشکر فقط استراحت کن و شیافو مقعدی استفاده کن نشاسته حتما بخور خوراک لوبیا میوه به خیلی خوبه

با لبات فاتحه هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشمات مدیونم....یه پناهنده ترسیده تنهام اما پشت مرز تن تو تا به ابد میمونم...
کی میتونم برم سونو برای ساک حاملگی ؟

۸هفته بهترین موقعست هم ساک حاملگی کامله هم صدای قلبش زودتر بری قلبش دیده نشه آدم استرس میگیره

خب پس زیاد نیست خداروشکر فقط استراحت کن و شیافو مقعدی استفاده کن نشاسته حتما بخور خوراک لوبیا میوه ب ...

راستی من این ماه سه تا فولی داشتم میگم احتمالش هس دوقلو باشه ؟

من همش فکرای منفی میاد تو ذهنم فک میکنم خارج رحمیه خدایی نکرده 

ترشحم ندارم حاملگی اولم خیلی ترشح داشتم 

یعنی همش دراز کشیده باشم ؟

من یه گوشه پتو چندلا  درست کرده بود همسرم جلو تلویزیون که حوصلم سرنره میوه اینا هم کنارم میزاشتم می‌خوردم هی مثلاً پامیشدم نشسته قرآن می‌خوندم سوره حجرات مخصوص سقط از بچه محافظت می‌کنه سوره یاسین نذر کرده بودم تا آخر بارداریم می‌خوندم بچم سالم دنیا بیاد عالی قرآن خواندن نمازم نشسته می‌خوندم یه آرامش خاصی میگرفتم که سریع بگذره واسم

من یه گوشه پتو چندلا درست کرده بود همسرم جلو تلویزیون که حوصلم سرنره میوه اینا هم کنارم میزاشتم می‌ ...

خدا کنه برامنم به سلامتی بگذره وسلامت به دنیا بیاد منم حدیث کساءنذر کردم هرروز میخونم با یاسین 

تا اون موقع که دق میکنم میخام خیالم راحت بشه که داخل رحمه

خارج رحمی عزیزم درد های وحشتناکی توی واژن و شکم داره آدم خیالت راحت فکرای منفی نکن اگه دکترت نزدیکه آروم باماشین برو چون لک بینی داری یکم احتیاط کنی بهتره و اینکه هربارداری با هم متفاوته

خدا کنه برامنم به سلامتی بگذره وسلامت به دنیا بیاد منم حدیث کساءنذر کردم هرروز میخونم با یاسین

انشالله سالم بغلش کنی

ترشح نداشتن عادیه؟

اره همون لک که داری میبینی باهمون ترشح منم واسه اولی نداشتم

خارج رحمی عزیزم درد های وحشتناکی توی واژن و شکم داره آدم خیالت راحت فکرای منفی نکن اگه دکترت نزدیکه ...

وحشتناک که نیس اما خب هس دیگه  یکم . دکترم نزدیکم نیس ۳ ساعت راه تا برم   همش احساس میکنم عفونته این دردا بخاطر عفونته