لکه بینی اکثرا دارن خود من تا۱۴هفتگی مثل پریود یکم تیره تر فقط داشتم بدلیل جفت پایین که خداروشکر هفته ها که بالا رفت کلا قطع شد و جفتم رفت بالاتر فقط حتما شیاف استفاده کنی و نشاسته با آب حل کن صبح ظهر شب بخور خیلی خوبه
با لبات فاتحه هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشمات مدیونم....یه پناهنده ترسیده تنهام اما پشت مرز تن تو تا به ابد میمونم...
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
من یه گوشه پتو چندلا درست کرده بود همسرم جلو تلویزیون که حوصلم سرنره میوه اینا هم کنارم میزاشتم میخوردم هی مثلاً پامیشدم نشسته قرآن میخوندم سوره حجرات مخصوص سقط از بچه محافظت میکنه سوره یاسین نذر کرده بودم تا آخر بارداریم میخوندم بچم سالم دنیا بیاد عالی قرآن خواندن نمازم نشسته میخوندم یه آرامش خاصی میگرفتم که سریع بگذره واسم
با لبات فاتحه هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشمات مدیونم....یه پناهنده ترسیده تنهام اما پشت مرز تن تو تا به ابد میمونم...