2777
2789
عنوان

یه نفر داره ازم سواستفاده جنسی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 9299 بازدید | 155 پست

مگه فروشگاه دوربین نداره حراست رصد نمیکنه

عزیزم مواظب خودت باش نزار خودت و دستی دستی تقدیم هوسش کنی اون ذره ای برات ارزش قائل نیست خودت ارزون بهش تقدیم نکن خیلی پیش روی کرده 

مجردهدوست داره حرف های عاشقانه دارید اگر اینها هست معنای سو استفاده نیست خودت داری انتخاب می کنی به ...

نه بیشتر انگار دنبال کاراب جنسی خودشه تا دوست داشتن 

اصلا رابطه دوست دختر دوست پسری هم نداریم چه برسه حرف عاشقانه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مگه فروشگاه دوربین نداره حراست رصد نمیکنهعزیزم مواظب خودت باش نزار خودت و دستی دستی تقدیم هوسش کنی ا ...

دقیقا یه قسمتی از ورودی انبار هست که دوربین نداره همون جا این حرکتو میزنه

هیچ حرکتی نمیکنم یه کم پسش میزنم ولی ادامه میدهاولاش نمیذاشتم ولی الان خودم انگاری مریض شدم از لحاظ ...

ببین اون داره تورو وابسته میکنه. 

اون میخواد نیاز جنسیش برطرف شه وگرنه دوست نداره.

تو رو خدا خر نشوو.

میفهممت یاد ۱۲سال پیش خودم افتادم

فقط ب دلیل کمبود محبت و سرکار رفتن مادر و کانون خونه گرم نبودنه.

تو هم جوونی دلت میخواد

ولی نیُفت تو دامش

فروشگاه زنجیره‌ایهستن ولی بعضی اوقات فقط منو اون شیفتیم

دوربینها اگه بگیرنتون ابروت می‌ره عزیزم از کار برکنار میشی سلامت روانی رو از دست میدی تو حیفی عزیز مراقب خودت باش

دقیقا یه قسمتی از ورودی انبار هست که دوربین نداره همون جا این حرکتو میزنه

کار چندشیه اینکارو نکن ، داشتن تمایلات کاملا طبیعیه ، ولی کنترل کن خودت و بزار به وقتش 

الان صدرصد سواستفاده س

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊                               
دوربینها اگه بگیرنتون ابروت می‌ره عزیزم از کار برکنار میشی سلامت روانی رو از دست میدی تو حیفی عزیز م ...

اره خانوادمم خیلی گیرن خیلی اذیت میکنن در حالت عادی چه برسه این اتفاقا بیفته