2777
2789
عنوان

تاپیک که اسی رفته بود خونه برادرش ده روز

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 35 پست
من اون تاپیک رو حقیقتا نخوندم ولی بستگی داره طرف کی باشه مثلا ادمی ک بهم بدی کرده رو اصلا ب فلاکت هم ...

منم تاپیک رو نخوندم، ولی نمیشه صرفا با یه اتفاق قضاوت کرد

ما که نمیدونیم تو گذشته چه روابطی داشتن

مثلا بچه من ۴ بار بیمارستان بستری شده، شوهرخواهرم حتی یکبارم نیومده بهش سر بزنه، مسلما این آدم اگه روزی احتیاج به کمک داشته باشه نادیده میگیرم مشکلاتشو

تازه طفلک میگفت میاد خونمون مجلسی پذیرایی میکرده ازش نمیدونم چی بگم

اره اونم میگن خودت خواستی اون دوست داره بی شعور باشه اینا همینایی هستن شام دعوت میکنن میری میگن رفتم سفر😐

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به عنوان یه شیرازی واقعا مهمون رو دوست داریم و عزیزه ولی بنظرم بازم هیچ‌جا خونه خود آدم نمیشه چن روز اول فقط عزت احترام میزارن بهت حتی خونه ابجیت اگه دعوت باشی 

من آتنام ۲۹ اسفند ۲۳ ساله میشم و به زودی نامزد رسمی میکنم💍 . عاشق خانواده ام هستم👩‍❤️‍👨 .با کلی خاطرخواه با وجود سختی و چالش با نامزدی مون موافقت کردن💞 .هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم🌱.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه💖. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳.

من خودم مهمون بیاد اخم و اینا نمی کنم اصلاااا و خوب پذیرایی می کنم 

ولی خب ده روز واقعا زیاده من اصلا اعصابم نمی کشه ده روز یکی بیاد ولی خب با این حال بدرفتاری هم نمی کنم

ولی از طرفی خودمم باشم دوست ندارم ده روز خونه کسی بمونم واقعا درست نیست

طرف میگه مجبورم خونه داداشم بمونم میگن اون خونه داداشت نیست برو مسافرخونه با شوهرت پنیر بخر برید تو ...

دقیقا  یه املت گذاشتن چیه حالا چنین ادایی در میاره یه سیلی جوابش بوده 

خواهر برادرای خودشم باشن همینکار میکنه حالا؟ طرف ناچاره خودش

ممکنه حتی مخصوصا اگر برای بیماری چیزی باشه از لحاظ روحی اذیت باشه بعد اینم از اینور ناز میکنه قهر میکنه خودشو لوس میکنه دعواهای خاله زنکیش درگیر مسئله های مهم میکنه 

من خودم مهمون بیاد اخم و اینا نمی کنم اصلاااا و خوب پذیرایی می کنم ولی خب ده روز واقعا زیاده من اصلا ...

این اتفاقا که این بنده خدا تعریف

کرده بود مال دو روز اول بود تایپیک برای روز سوم بود 

من نه نگران خرج کردنشم چون همینجوری هم خودم کلی بریز بپاش دارم نه از کار کردن میترسم پاش بیفته غذای مجالسم به عهده گرفتم اما به تنهایی عادت کردم اینکه مهمون بیاد شب و روز ور دلت باشه و کل برنامه هام بهم بریزه اصلا نمیتونم تحمل کنم 😖

گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تو را ؟💔
اینجا اکثرا همه پشت عروس درمیان چون خونواده ی شوهر همیشه آدم بده ان😂😂

من دلم نمیاد از دشمنمم اینطوری پذیرایی کنم چه برسه به خواهر شوهرم و شوهرش

گر چه خواهر شوهرم دشمنمم هست🤣🤣🤣🤣

منم تاپیک رو نخوندم، ولی نمیشه صرفا با یه اتفاق قضاوت کردما که نمیدونیم تو گذشته چه روابطی داشتنمثلا ...

دقیقا منم مثل توام

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

دقیقا یه املت گذاشتن چیه حالا چنین ادایی در میاره یه سیلی جوابش بوده خواهر برادرای خودشم باشن همینک ...

ما مهمون یه ماه بمونه تازه میریم رو ماکارونی با گوشت چرخ‌کرده و مخلفات 

خب آخه زنداداش چندبار رفته خونه همین خانوم چندروز مونده وازش پذیرایی کرده گف که اولین بارشم هست رفته مونده احترام نمیزاره هیچ غذا هم نمیزاره واسشون دلم سوخت واسش

به عنوان یه شیرازی واقعا مهمون رو دوست داریم و عزیزه ولی بنظرم بازم هیچ‌جا خونه خود آدم نمیشه چن روز ...

من اگر هفت پشت غریبه هم باشه مخصوصا وقتی طرف ناچاره واقعا واقعا صدم رو براش میزارم بدون هیچ منتی

بخدا زمین گرده پیش میاد محتاج میشی همونطور که من چنین اتفاقی برام افتاد  

طرف از دلخوشی که نیومده 

من برام عجیبه چنین رفتاری برای خیلی ها عادیه کی اینقدر بی رحم شدیم

من دلم نمیاد از دشمنمم اینطوری پذیرایی کنم چه برسه به خواهر شوهرم و شوهرشگر چه خواهر شوهرم دشمنمم هس ...

من خودمم خیلی آدم مهمون نوازی ام اصن چه معنی ای داره مهمون کار کنه؟ نمیزارم مهمون دست به هیچی بزنه

اگه خودش بخواد میاد کمک میکنه   

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش