2777
2789
عنوان

تاپیک که اسی رفته بود خونه برادرش ده روز

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 35 پست

منم حوصله مهمون بیشتر از دوروزو ندارم.خونه من هتل و مسافر خونه نیست.خودمم هیچوقت نشده یه وعده بیشتر جایی باشم اگه یروزیم مجبووور بشم جایی بمونم خداروشکر تو هر شهری هتل هست صددرصد میرم هتل حتی اگه نزدیکان خودمم تو اون شهر خونه دلشته باشن باز میرم هتل.چون الان زندگیا بشدت سخت شده مردم حوصله خودشونم ندارن چه برسه به بقیه

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

من اونایی که گفتن برو هتل یا نباید ده روز بمونی رو که اصلا درک نمیکنم ولی به خود استارتر هم حس خوبی ندارم

به ساعت خواب و بیداری طرف اونم با یه نوزاد، گیر میده!

از نظافت خونه و ظرفای کثیفش ایراد میگیره.

تلویحا میگفت نباید مهمون دیگه دعوت کنه.

بی اجازه به وسایل یخچال و خونش دست میزنه ولی عجیب اینکه میگه خرید کنم ناراحت میشن!

من خونه پدرم هم بیشتر از یک هفته نمیمونم ولی همونم با اینکه وضع مالیمون قابل مقایسه نیست؛ دست خالی نمیرم یا اصلا خودم یادم بره شوهرم اجازه نمیده.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من خودم مهمون بیاد اخم و اینا نمی کنم اصلاااا و خوب پذیرایی می کنم ولی خب ده روز واقعا زیاده من اصلا ...

واقعا زیاده همون ۵ روز اول کلافه میشه ادم ولی مسئله اینه به خونه ی تو پناه اوردن از دلخوشی نیومدن 

اصلا نباید با ترشرویی رفتار کرد

من اگر هفت پشت غریبه هم باشه مخصوصا وقتی طرف ناچاره واقعا واقعا صدم رو براش میزارم بدون هیچ منتیبخدا ...

در خونه ما هم همیشه عید تابستون به روی مهمون های پدری مادری باز بوده و حتی شده مثلا سر زده اومدن حتی فرصت یه دوش هم نداشتیم یا مثلا در حین مرتب و تمیز کاری عید میمودن خوب موقعیت طرف هم باید بستگی ولی ما بازم صدمون براشون میزاشتیم

من آتنام ۲۹ اسفند ۲۳ ساله میشم و به زودی نامزد رسمی میکنم💍 . عاشق خانواده ام هستم👩‍❤️‍👨 .با کلی خاطرخواه با وجود سختی و چالش با نامزدی مون موافقت کردن💞 .هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم🌱.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه💖. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳.

این بنده خدا که مهمانی فقط نرفته بود ناچار بوده به هر دلیلی ولی بنده خدا اعتراض نکرد چرا چلو گوشت نداشته، بیشتر دلخوریش سر رفتارای اون عروس بود که واقعا بی ادبانهست،طرفداری از رفتارعروس رو دیدم بیشتر تعجب کردم تو ا ن تاپیک انسانیت مرده،ادم واسه یه غریبه دل میسوزونه حالا اینا که غریبه نبودن،دنیا خیلی کوچیکه، این روزها تکرار میشه اما این دفعه جای ادماش عوض میشه،این روزا واسه همه هست،

بعد خود همین مدافعین از بی رحمی آدما شکایت میکنند