راستش توی سن من دیگ علاقه مهم نیست..بازار کار خوبه
مگه سنت چقدره؟ علاقه هر سنی حرف اول رو میزنه به نظر من. محیط کار سخت خانم رو پیر و فرسوده میکنه. معلمی تعطیلاتش بیشتره. از تجربه ی خودم گفتم که بعد ازدواج-کارمندی اصلا بدرد نمیخوره.
خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
با لیسانس روانشناسی میتونی معلم مدارس غیردولتی بشی و یا اگه استخدامی بود، آزمون بدی. اگه هم ادامه بدی میتونی به عنوان مشاور فعالیت کنی. در کل روانشناسی جزو رشتههاییه که دیر میشه باهاش به درآمد رسید.
با لیسانس روانشناسی میتونی معلم مدارس غیردولتی بشی و یا اگه استخدامی بود، آزمون بدی. اگه هم ادامه ب ...
راستش عزیز من فقط ی مدرک لیسانس میخوام همین..
چون میخام در کنارش برای آیلتس بخونم برای رشته پیراپزشکی اقدام کنم برای مهاجرت... اما چون ممکنه سفارت نوبت نده.. پس حداقل مدرک لیسانس رو داشته باشم اینجا و باهاش کار کنم
پیام نور مگ چجوری بود؟ ملی چیه؟ یکم تعریف کن برام لطفاشهریه چقدر میدادی..کلاس ها حضوری بود؟
شهری زمانه من ۲میلیون بود الان گرونه ملی چیزی یاد میگیری پولم نمیدی ولی پیام نور فقط پول میگیرن کلاسای عملی برگزار نمیشن وچیزی زیادی یاد نمیگیری که بتونی بیرون کار کنی
پیزی یاد نمیگیری که بتونی وارد کار بازار بشی یا اگر یکی سوال تخصصی ازت بپرسه آنچنان چیزی بلد نیستی ما رو یک دفعه بهزیستی یا بیمارستان اعصاب و روان نبردن