2777
2789
عنوان

شده یه چیز غیر ممکن رو بخواید و بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 54 پست
یعنی کشی که بچش مریضه از خدا میخواد خوب شه نمیشه و میمیره به صلاح اون بچه بمیره؟

دور از جون اون بچه. دعا کردن خیلی هم عالیه انرژی مثبته. من نگفتم دعا نکنیم امید نداشته باشیم فقط می‌دونم که ما آدما حکمت ندادنهای خدارو نمیدونیم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینجا ج شما رو میدم هم زبون

بله منم کوردم پروفم ک معلومه دیگه😁

خب دیگه قسمت نبوده خیر نبوده خدا خودش یهتر میدونه یسری چیزاروووو ما ادما عجولیم متاسفانه🤦‍♂️

دقیقا حرف شما درسته منم دوست دارم اول آشنا شم بعد ازدواج کنم اینجوری بهتر میتونی طرفو خوب بشناسی و از انتخابت مظمئن بشی هر چند ک ازدواج سر بستس کسی چیزی نمیدونه طرف اولش عمو پورنگه بعد ازدواج میشه شمررر اصلا...خاستگار سنتی دارین ک خوبه ینی هیچکدومشون باب میل شما نیستن ؟؟؟سخت پسندی آیا؟؟؟😅😅😅

...https://abzarek.ir/service-p/msg/2012602

اینجا ج شما رو میدم هم زبونبله منم کوردم پروفم ک معلومه دیگه😁خب دیگه قسمت نبوده خیر نبوده خدا خودش ...

سلام اها پروفایلتونو ندیدم اصلا 

نمیدونم منکه نه حکمت  خدارو میفهمم  نه خیر و صلاح فکر میکنم همه چی شانسه

وگرنه  عدالت زیر سوال میره 

کلا ازدواج سخته مشخص نمیکنه باهم خوشبخت میشن ادما یا نه فردا همون میمونه یا نه 

خاستگار سنتی بیشتر سخته چون بدون اینکه شناخت  باشه یا همو دوست داشته باشن میخواد ازدواج شه 

من  ازدواج بدون عشق و دوست داشتن رو دوست ندارم برای همین ازدواج سنتی رو هم بد میدونم چون انگار معامله اس بیشتر تا ازدواج 

غمگین نرین لحظه زندگیم  اونجایی بود که به کسی گفتم خداحافظ که دلم میخواست تمام عمرم کنارش زندگی کنم😊.                                                                             من انقدر براي زندگيمون جنگيدم كه فرصت نشد باهات زندگي كنم …………………رويا ١٢٠سابقم (سال ٩٨)كاربريمو از دست دادم 😭
سلام اها پروفایلتونو ندیدم اصلا نمیدونم منکه نه حکمت خدارو میفهمم نه خیر و صلاح فکر میکنم همه چی ش ...

حالا زیادم درگیر مسائل زندگی نباش و قشنگ تر نگاه کنید 😂

تو دنیا خیلی وقتا ناعدالتی هست حق ضایع میشه ولی نمیدونم اینم جزئی از زندگیه یا نه پس حق شکایت نداریم و ب چیزیم نرسیم میگیم قسمت نبوده یا و....

ببینید خاهر ازدواج سنتی یا مدرن هیچکدومشون نمیتونن تضمین کنن ک زندگی خوبی رو میتونن ارائه بدن ب طرف یا خیانتی نباشه ولی سنتی از قدیم رسم بوده و بنظرم بهتره الان ازدواج سنتی میتونی اآشنا بشی مجبور نیستی ک فورا عقد کنی ک ..بعدشم عشق تو ی لحظه یوجود میاد خانم طرف ۵سال با عشقش دوست بوده ب سختی ب هم رسیدن الان تاپیک خیانتش تو پربازدیداس فقط ببینید چجوری قریون صدقه زنه رفته حال بهم زنه...دنیال ی مرد تو زندگیتون باشین ن عشقو عاشقی

...https://abzarek.ir/service-p/msg/2012602

حالا زیادم درگیر مسائل زندگی نباش و قشنگ تر نگاه کنید 😂تو دنیا خیلی وقتا ناعدالتی هست حق ضایع میشه ...

ادم نمیتونه گلایه نکنه خب گاهی دلت میگیره از بی عدالتی 

الان تو پربازدید دیدمش و واقعا نمیدونم چی بگم اره نه سنتی نه دوستی تضمبن خوشبخت شدن نیست ریسکه و شانس 

ممکنه یکی خوشبخت شه  یکی  بدبخت 

غمگین نرین لحظه زندگیم  اونجایی بود که به کسی گفتم خداحافظ که دلم میخواست تمام عمرم کنارش زندگی کنم😊.                                                                             من انقدر براي زندگيمون جنگيدم كه فرصت نشد باهات زندگي كنم …………………رويا ١٢٠سابقم (سال ٩٨)كاربريمو از دست دادم 😭
ادم نمیتونه گلایه نکنه خب گاهی دلت میگیره از بی عدالتی الان تو پربازدید دیدمش و واقعا نمیدونم چی بگم ...

سلام خوبین شما ببخشید من همون کابر عرفانم تعلیق شدم متاسفانه نتونستم ج بدم ...گلایه کردن ک نکنی نمیشه ولی بنظرم بهش فکر نکنی بهتره من وقتی کسی منو نخاد و واسش اهمیتی ندارم بهش فکر نمیکنم حتی سر سوزنی 

اونی ک بخادت از جون خودشم میگذره واست

پرورده کوردم..

سلام خوبین شما ببخشید من همون کابر عرفانم تعلیق شدم متاسفانه نتونستم ج بدم ...گلایه کردن ک نکنی نمیش ...

سلام خوبی شما؟

آره اینجوری ادم کمتر اذیت میشه اما متاسفانه رفتارش بیشتر اذیت کنندس 

من متولد ۷۴ام اون ۷۰

ولی باز نسبت به سنش رفتارش بچگونس 

چند روز پیش زنگ زد کلی گریه کرد و گفت شرایط اومدن ندارم تو بگو چیکار کنم دلم  تنگ شده 

راستش درکش نمیکنم  همه جوره میگه شرایط ندارم بعد میکه تو بگو من چیکار کنم 🙂

سلام خوبی شما؟آره اینجوری ادم کمتر اذیت میشه اما متاسفانه رفتارش بیشتر اذیت کنندس من متولد ۷۴ام اون ...

خوبم ممنون

فقط قشنگ ب حرفام گوش کنید

این دوست داشتنو دلم تنگ شده نونو آب نمیشه برای شمااا پسری ک تا الان ک مثلا۳۳سالش شرایطش اوکی نیست میخای چیکار؟؟؟دوست داشتن کافی بدرد نمیخوره اولش ادم نیگه دوسش دارم اشکال نداره میمونم باهاش میسازم ولی ی روز مشکلی پیش میاد دعوا میشه و....

سنتون کم نیست ی خانم پخته هستین شما یبار ب ی ادم اشتباه خوردین عاقبتش شد جدایی تورو خدا درو رو دلتون ببندید تا نظری نده و تصمیمی نگیره با عقلتون تصمیم بگیرین شما دیگه وقت،و تحملی برای ی زندگی اشتباه دیگه نداری 

ممکن الان شما یکی بیاد خاستگاریتون وقتتونو با ی ادمی ک تکلیفش معلوم نیست هدر ندین 

پرورده کوردم..

خوبم ممنونفقط قشنگ ب حرفام گوش کنیداین دوست داشتنو دلم تنگ شده نونو آب نمیشه برای شمااا پسری ک تا ال ...

خودم همه اینارو میدونم 

اما روزی که اشنا شدیم 

این شرایطش نبود ماشین داشت و درامدشم ماهی ۶۰ میلیون بود 

و مقداری پول 

که الان درامدش بیاد تهدثران باز همون ۶۰تومانه فقط سرمایه از دست داده 

من دل بستم و شرایط عوض شد 

خاستگاری که به دلم بشینه نبوده اون همه چیش باب معیارام بود متاسفانه 

اما شانس نداشتم دگ تموم 

خودم همه اینارو میدونم اما روزی که اشنا شدیم این شرایطش نبود ماشین داشت و درامدشم ماهی ۶۰ میلیون بود ...

خب دیگع قسمت نبوده و بنظرم تمومش کنین بهتره دلیلی نداره وقتی شرایط نداره باهم در ارتباط باشین ...باز خودتون میدونین خانم بنظرم ۱۰سال دیگم ازدواح نکنی بهتره تا با ی ادم اشتباهی وارد رابطه بشی و صدمه ببینی

پرورده کوردم..

خب دیگع قسمت نبوده و بنظرم تمومش کنین بهتره دلیلی نداره وقتی شرایط نداره باهم در ارتباط باشین ...باز ...

خودمم میخوام که فراموشش کنم و زندگیمو از نو بسازم 

چون حداقلش فهمیدم ادمی نیست که بشه رو حرفاش حساب کرد 

نمیشه بهش تکیه کرد 

این دوتا مشکل بزرگو داره 

فقط نمیدونم چطوری باید کنار بیام و فراموش کنم 

خودمم میخوام که فراموشش کنم و زندگیمو از نو بسازم چون حداقلش فهمیدم ادمی نیست که بشه رو حرفاش حساب ک ...

اهااااااا خب اولش شمارش اگع عکسشو داری هر راه ارتباطی ک بینتون هست قط بشه 

بعدشم منطقی فکر کنیددد با خودتون زمزمه کنید ک آدم عاقل یبار از ی سوراخ گزیده میشه 

وقتی شرایطش اوکی نیست با بودن تو رابطه فقط شانسایی بعدیتونو خراب میکنی

پرورده کوردم..

اهااااااا خب اولش شمارش اگع عکسشو داری هر راه ارتباطی ک بینتون هست قط بشه بعدشم منطقی فکر کنیددد با ...

عكساشو همه پاك كردم 

اگر زنگ زد به زماني جواب ندم؟يا جواب بدم و حرفايي كه دارمو بهش بگم كه ديگه نميتونم رو حرفش حساب كنم و به درد هم نميخوريم 

هيچي نگم ؟!