امیدی برام نمونده یانی ممکنه چیزی که غیر ممکن شده ممکن بشه
براتون پیش اومده؟
غمگین نرین لحظه زندگیم اونجایی بود که به کسی گفتم خداحافظ که دلم میخواست تمام عمرم کنارش زندگی کنم😊. من انقدر براي زندگيمون جنگيدم كه فرصت نشد باهات زندگي كنم …………………رويا ١٢٠سابقم (سال ٩٨)كاربريمو از دست دادم 😭
خب باید ج ندی میگه کسی ک فردا قراره بره بهتره امشب بره ..شما ک باهم اوکی نیستی دیگه لزومی نداره باهم ...
نميدونم كاش انقدر قدرتشو داشتم كه بگم نيست به درك نيست به جهنم
نميدونم چرا انقدر حالم بده
من كرمانشاه چطور ؟
غمگین نرین لحظه زندگیم اونجایی بود که به کسی گفتم خداحافظ که دلم میخواست تمام عمرم کنارش زندگی کنم😊. من انقدر براي زندگيمون جنگيدم كه فرصت نشد باهات زندگي كنم …………………رويا ١٢٠سابقم (سال ٩٨)كاربريمو از دست دادم 😭
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
نميدونم كاش انقدر قدرتشو داشتم كه بگم نيست به درك نيست به جهنم نميدونم چرا انقدر حالم بده من كرمانشا ...
همه ی آدما قدرت سازگاری دارن تو هر شرایطی میتونن خودشونو سازگار کننن
میدونم سخته ولی عقل،منطق،حکم میکنه ک ادامه ندی بهتره و ب نفع شماست،اینجوری هم واسه شما خوبع هم اون آقا ...اها خوشبختم گفتم شاید کورد طرفای ارومیه باشی ک کوردی حرف نمیزنی ،بلدی اصلا کوردی؟؟؟
همه ی آدما قدرت سازگاری دارن تو هر شرایطی میتونن خودشونو سازگار کنننمیدونم سخته ولی عقل،منطق،حکم میک ...
آره سازگاري داره ادم اما خيلي سخته اگه كسيو دوست داشته باشي
و من سنم بچه نيست بگم حالا بچم الكي دل بستم
زياد بلد نيستم حرف بزنم اما حرف ميزنن متوجه ميشم
آره سازگاري داره ادم اما خيلي سخته اگه كسيو دوست داشته باشي و من سنم بچه نيست بگم حالا بچم الكي دل ب ...
خب سنت بچه نیست ازت انتظار دارم عاقلانه تصمیم بگیری و راه درست رو انتخاب کنی ...دوست داشتن کافی نیستتت خودتم بهتر میدونی پولم نداشته باشی نمیتونی آب بخوری تشنگیت رفع بشه....آخی خوبه باز میفهمی باز امیدی هست..چجوری رفتن تهران ازدواج شهربزرگ سخته
خب سنت بچه نیست ازت انتظار دارم عاقلانه تصمیم بگیری و راه درست رو انتخاب کنی ...دوست داشتن کافی نیست ...
میدونم ولی خب اگه خودش میخواست از نو شروع کنه میتونست اما ضعیفه خودشو باخت وگرنه ۶۰میلیون اینجا لهتر بود براش تا الان که داره از شهرستان ۲۰میلیون پول درمیاره
من ۱۸ساله اومدم تهران دیگه به سرایط عادت کردم انا خب اره زندگی شهر کوچیک راحت تره از لحاظ اجاره خونه و خرج و مخارج
میدونم ولی خب اگه خودش میخواست از نو شروع کنه میتونست اما ضعیفه خودشو باخت وگرنه ۶۰میلیون اینجا لهتر ...
خب دیگه مرد رو روز سخت باید شناخت دلیل نمیشه خوردی زمین شکست رو قبول کنی ادما باان فرق دارن حتما در تواانش نبوده ...۱۸ساله خیلیه منظورتون اینکه با خونواده رفتین یا تنهایی زندگی میکنی اونجا
خب دیگه مرد رو روز سخت باید شناخت دلیل نمیشه خوردی زمین شکست رو قبول کنی ادما باان فرق دارن حتما در ...
اره ضعيف بود منم بخاطر خودش عذاب داد
نه با خانوادم همون موقع اومدم
دیگه تموم کن و زندگی تو از نو بساز کسیم راه نده تو زندگیت ک بعدش آسیب ببینی اهااا خوووبع پس
بخوامم ديگه نميتونم 🙂
چقدر ناامیدی شماااا...هتوز سنی نداری ک حرف از نشدن و ناامیدی میزنی ..میتونی گل دختر اراده داشته باش
بحث سنم نيست متاسفانه چه پيشنهاد دوستي چه خاستگار مياد از من كوچيكترن
چون به چهرم اصلا سنم نميخوره
ناراحتي من اينه كه تا اين سنم عاشق كسي نشده بودم جز اون 🙂
ميترسم ديگه نتونم كسي رو مثل اون دوست داشته باشم
پسر که ظاهرش خوب باشه به دختری پیشنهاد بده که معمولا قبول میکنن